De mâine, ACS Atletic Joga Bonito Alba Iulia, la turneul final al Campionatului Național de minifotbal de la Galați! VEZI AICI urnele!

Asociația Club Sportiv Atletic Joga Bonito Alba Iulia, câștigătoarea campionatului de minifotbal „Fair Play” Alba Iulia, va participa în această săptămână la turneul final al Campionatului Național de minifotbal de la Galați, 10-13 iulie, și va reuni cele mai bune 32 de echipe din țară. Albaiulienii sunt singura echipă din Alba care participă la importanta întrecere, obținând calificarea în urma recentului turneu de la Oradea. Unde au terminat pe locul 4. Toate partidele turneului de pe malul Dunării vor fi transmise în direct pe site-ul Federației Române de Minifotbal.

În turneul de calificare de la Oradea, Joga Bonino a câștigat cele 3 meciuri din grupă, 3-2 cu Voința Giroc (Timiș), 4-2 cu ACS Tiki Taka Topram Sibiu și 5-1 cu ACS Redex Baia Mare. Cea de-a patra victorie a venit în optimile de finală cu La Boltă Alba Iulia, scor 3-2, iar în sferturile de finală cu ACS Ergad Arad au pierdut la loviturile de departajare, scor 2-3 (1-1 în timpul regulamentar).

Lotul Joga Bonito Alba Iulia (președinte Horațiu Preja, manager Aurel Gușat, antrenor Ovidiu Crișan, kinetoterapeut Călin Bogdan) este următorul: Cătă Suciu, Dragoș Pop – Alin Apetri, Alexandru Circov, Ovidiu Crișan, Răzvan Frențiu, Panfil Hîrciagă, Paul Joldeș, Daniel Lupșan, Siviu Mureșan, Claudiu Oara, Mihai Oltean, Andrei Samoilă, Robert Tripșa, Andrei Vas, George Goronea și Adrian Onacă.

Altfel, în Cupa României, la Piatra Neamț, Lin & Ema Amigos Alba Iulia a fost eliminată în fazele preliminarii, în grupă, după două înfrângeri, la loviturile de departajare, 3-4 cu DJ Team Râmnicu Vâlcea și 1-2 cu Dumbon București. (D.U., frminifotbal.ro)

Acest Articol are 2 comentarii

 1. UNU

  nu mai scrieti stiri eronate
  JOGA BONITA-TIKI TAKA TAPOROM SIBIU SCOR CORECT 4-0
  UITATIVA PE SITE FMR

  1. AlbaSport

   Eu frate nu am scris niciun scor, am văzut 3-4 cu Ploiești, ieri, dar nu am scris rezultatul pe site…așa că nu știu ce vrei să-mi spui!

Lasă un răspuns