Bine ai venit, Dennis Berța!

⚫ ⚪ CSM Unirea Alba Iulia a parafat transferul cu numărul cinci din această vară. Portarul Dennis Berța a semnat un contract valabil pe un an cu Unirea Alba Iulia, angajament care se va prelungi cu încă un sezon în contextul în care CSM Unirea Alba Iulia va promova în Liga a II-a.

⚽ ”Vin să ajut echipa să promoveze, să ducem Unirea Alba Iulia acolo unde este locul ei. Chiar dacă sunt tânăr cunosc istoria acestei echipei și doresc ca Alba Iulia să revină acolo unde îi este locul. Sper ca publicul să vină în număr cât mai mare la meciuri și să ne susțină. Vreau să mulțumesc domnului Alexandru Pelici și conducerii clubului pentru încrederea acordată”, a declarat Dennis Berța, noul portar al Unirii Alba Iulia.

⚫ Dennis Berța este născut pe 9 noiembrie 2006 și vine de la AFC Hermannstadt, în ultimele două sezoane acesta pregătindu-se cu echipa lui Marius Măldărășanu și a apărat la echipa U-17 și U-19.

⚪ Pe lângă Dennis Berța până în acest moment au sosit la CSM Unirea Alba Iulia următorii: Ștefan Blănaru, Ionuț Balaur, Albert Voinea și Amir Jorza.

⚫ Mult succes în tricoul echipei noastre, Dennis Berța! (sursa facebook CSM Unirea Alba Iulia)

Lasă un răspuns