VEZI AICI tot ce trebuie să faci pentru a participa la competițiile organizate de AJF Alba în ediția 2023-2024!

Dată limită de înscriere în competiții:

Liga 4 – data limită de înscriere este 14 iulie 2023

Liga 5 – data limită de înscriere este 28 iulie 2023

Copii și juniori – data limită de înscriere este 11 august 2023

S-au actualizat baremele de arbitraj la copii și juniori defalcat pe fiecare competiție în parte: http://ajfalba.ro/attachments/003_Barem%202023.pdfFootball Connect:

Pentru a putea să se înscrie în competiții, fiecare membru afiliat va avea un reprezentant desemnat, responsabil de gestionarea contului clubului. Această persoană se va deplasa la sediul AJF Alba până cel târziu la data limită de înscriere de la fiecare eșalon, pentru a fi instruit de către Mihai Țîra cum să introducă jucători și să gestioneze contul clubului.

Pentru a avea drept de joc în competiții, jucătorii trebuie să fie încărcați în platformă, locul numărului de carnet, fiind înlocuit pe carnet și fișă cu FIFA ID.

Perioada de transferuri:

– 13 iunie – 4 septembrie 2023

Hotărâre Bex: http://www.ajfalba.ro/reglementari/hotarari/2709-sedinta

Info: un club nu poate participa cu 2 echipe la aceeasi categorie de vârstă, cu exceptia U9 și U10.

Dacă un club are mulți jucători la competiții pe teren redus, se înscrie la Elite unde se respectă 100% regulamentul FRF, iar dacă are foarte mulți jucători se înscrie la Elite si Clasic (jucătorii de la Elite nu au drept de joc la Clasic).

Condiția pentru a organiza o competiție este să avem minim 6 echipe.

În funcție de numărul de echipe înscrise, dacă se optează pentru un format cu elite și clasic la U19, 17, 16, 15 și 14, se vor forma grupe de 3-4 echipe, care vor juca intre ele un singur joc, primele 6 echipe calificându-se in Elite/Clasic, pentru a scurta drumul până la elite si clasic. La elite urmând să fie 2 tururi si 2 retururi (inca 20 de etape).

Formular de înscriere: http://ajfalba.ro/…/003_Formular%20inscriere%20in(sursa facebook AJF Alba)

Lasă un răspuns