Noul antrenor al CSM Unirea Alba Iulia, Stelu Gherman: “Promovarea în Liga a 2-a, este țelul meu!”

Revenit pe banca tehnică a alb-negrilor din Cetatea Marii Uniri, Stelu Gherman a vorbit despre ceea ce a găsit la Alba Iulia după 11 ani și despre ceea ce se dorește la echipa fanion a județului în sezonul 2023-2024 al Ligii a 3-a. VEZI AICI ce a declarat despre:RELAȚIA CU FAMILIA CSM UNIREA ALBA IULIA: Am revenit după 11 ani la Alba Iulia și sunt impresionat de schimbările pe care le-am găsit aici. Este o deschidere din partea tuturor, începând cu primarul Gabriel Pleșa, directorul CSM Unirea Alba Iulia, Radu Urcan și Mihai Dăscălescu, președintele secției de fotbal CSM Unirea Alba Iulia, pentru a face performanță. Trebuie să muncim, eu împreună cu staff-ul tehnic, jucătorii și suporterii pentru a reveni în prim planul fotbalului românesc. Primul pas? Promovarea în Liga a 2-a reprezintă țelul meu pentru sezonul 2023-2024.

LOT DE JUCĂTORI: Vom avea 27 de jucători, trebuie neapărat să avem dublură pe posturi și aici vorbim despre doi de 2004 și unul de 2005 dar asta nu înseamnă că nu ne vom baza și pe jucători experimentați. Vom face un mix și sunt ferm convins că și jucătorii vor demonstra că pot contribui la realizarea obiectivului propus. Este foarte, foarte importantă, implicarea tuturor în acest proiect și trebuie să fim conștienți că un sezon durează doar șase luni. Trei în tur, trei în retur plus meciurile de baraj…așa că trebuie să tragem cu toții la aceiași <căruță>, să fim toți un grup. Și să nu uit, probabil între 10-12 iulie vom organiza un trial cu jucătorii din zonă.

PROGRAM PREGĂTIRE: Ne vom întâlni luni, 17 iulie, și vom avea o săptămână la dispoziție pentru a cristaliza lotul cu care vom pleca, pe 24 iulie, în cantonamentul de 12 zile de la Câmpulung Muscel. Acolo, vom disputa două sau trei partide de verificare, iar înainte de startul sezonului vom mai avea un amical, se discută pe această temă vizavi de numele adversarilor.

NOU PREPARATOR FIZIC: Cosmin Corovei va veni mâine la Alba Iulia și va face parte din staff-ul meu. Va avea parte de tot ceea ce are nevoie pentru a-și face treaba și sunt ferm convins că din acest punct de vedere vom fi ok. Să stăm bine fizic, psihic și să ne dorim să ne antrenăm, chiar suplimentar, cu plăcere reprezintă, în opinia mea cheia îndeplinirii obiectivului propus.

RELAȚIA CU MASS-MEDIA: Este extrem de important pentru toată lumea ca relația dintre club și reprezentanții mass-media să fie una transparentă, benefică pentru toată lumea. Vom organiza înainte de fiecare joc o conferință de presă la care voi fi prezent eu și un jucător iar întrebările vor fi la liber, ca să zic așa. Și încă ceva…O să organizăm înainte cu o săptămână de startul sezonului prezentarea lotului de jucători, a staff-ului, a noilor echipamente de joc și un joc de pregătire, nu de alta dar în săptămâna debutului ne dorim să avem parte de liniște. Vreau să fim acolo, în zona vestiarelor, în mini-hotelul de la stadionul Cetate, doar NOI. Și pe această cale le mulțumesc tuturor pentru înțelegere! (Dan UDREA)

 

Lasă un răspuns