Rugby…rugby și iar…rugby!

Campionat Regional rugby în 15 băieți U14

Aflați la primul turneu de rugby XV U14, băieții noștri au înregistrat o înfrângere 14-0 cu Baia Mare și o victorie cu Leii Câmpia Turzii 14-7, clasându-se pe locul 3 din 5 echipe la finele turneului disputat sâmbătă 13.05.2023, la Cluj Napoca. Au fost două meciuri intens disputate, și doar lipsa de experiență a făcut ca băieții noștri să nu se întoarcă cu doua victorii acasă. Felicităm staful, jucătorii și restul echipelor participante.Campionat Național rugby în 7 fete

Premieră pentru rugby-ul din Alba Iulia, sâmbătă 20.05.2023, începand cu ora 09:00, pe stadioanele Cetate 1 și Cetate 2, va avea loc etapa a IV-a din cadrul Campionatului National de Rugby 7’S Feminin. Vă invităm la cea mai mare reprezentație rugbistică găzduită de orașul nostru, fiind prezente nu mai puțin de 14 echipe de rugby feminin și totodată vă așteptăm în număr cât mai mare să le susținem pe fetele noastre de la CSM Rugby Unirea Alba Iulia. Echipe senioare:

CS Politehnica Iași

CSU Știința București

CSU Cluj

CS Agronomia București

Echipe junioare:

CSM Unirea Alba Iulia

RC Ariesul Mihai Viteazul

CS Politehnica Iași

RC Cristian

CS Aurora Băicoi

CSM București

Leii Câmpia Turzii

Liceul Pedagogic “Ioan Popescu” Bârlad

CSM Pașcani

Sporting ASEM

Mulțumim partenerilor noștri: Primăria Alba Iulia, Florea-grup, PetraPavaje, AJR Alba Iulia, StarTransmission, StarAssembly și Rugby Romania. (sursa facebook CSM Rugby Unirea Alba Iulia)

Lasă un răspuns