Pasionat de pariuri? Sfaturi și trucuri pentru implementarea unei atitudini constructive

Succesul sau insuccesul la pariuri sportive țin de atitudine. Desigur, contează și agenția pe care o alegi, de aceea este recomandat să studiezi bine piața înainte de a te înregistra pe o platformă.

În primul rând, e bine să citești recenziile scrise de specialiști. Apoi, poți căuta detalii pe internet despre operatorul care te interesează. De exemplu, tasezi pe Google „Unibet păreri” și afli imediat impresiile jucătorilor despre această casă de pariuri online.

Ai în vedere faptul că recenziile sunt obiective, pe când părerile sunt subiective. Este posibil ca un parior să se supere că a pierdut și să își verse amarul comentând negativ la adresa agenției. Acesta este un exemplu de atitudine păguboasă, care nu duce la nimic bun.

Dacă vrei cât mai multe bilete verzi, e necesar să ai o atitudine constructivă. Totul pornește de la felul în care abordezi această activitate. Există două opțiuni: te distrezi fără stres, sau îți propui să câștigi bani și enervezi de fiecare dată când pierzi. Este adevărat că poți să și câștigi, dar nu profitul trebuie să fie un obiectiv în sine, ci relaxarea și testarea cunoștințelor pe care le ai despre sport.

Consideră că banii nu se mai întorc

Un meci de fotbal dintre două echipe care îți sunt indiferente devine foarte interesant chiar dacă mizezi chiar și 5 lei pe el. Trăiești intens fiecare fază, oftezi la ratări, te bucuri la goluri, experimentezi tot felul de sentimente în decurs de numai câteva minute, apoi, după final, ai aceeași senzație ca și când ai fi plătit biletul pentru un spectacol.

O abordare responsabilă a pariurilor sportive constă, în primul rând, în alocarea unui buget fix. Atunci când începe luna, gândește-te câți bani ai fi dispus să cheltui cu această distracție. Consideră că îi dai și că nu se mai întorc. În consecință, nu te bazezi că recuperezi suma și că o folosești ulterior pentru altceva. Nu poți fi relaxat dacă pariezi bani pe care nu îți permiți să îi pierzi, nu așa?

Dacă plătești biletul la circ (fără nicio legătură cu fotbalul de la noi), ești conștient că nu mai primești înapoi nimic, în afară de spectacol. Astfel, îți va fi mai ușor să accepți un pariu pierdut.

Un truc pentru a nu rămâne repede fără bani în cont este să împarți bugetul lunar. De exemplu, dacă ai 200 de lei disponibili, poți depune câte 50 de lei pe săptămână. În cazul în care „te ia flama” și pui tot bugetul pe un bilet în săptămâna a doua, iar pariul este pierdut, mai ai jumătate din sumă cu care să te distrezi.

Este ușor să dai vina pe ghinion

Orice parior are, la un moment dat, serii necâștigătoare. Este inevitabil. Atunci când apare acea serie, este necesară o analiză obiectivă, ca să nu persiști în greșeală. E foarte ușor să dai vina pe ghinion, pe arbitru sau pe un fotbalist care a ratat un penalty, dar asta înseamnă să te amăgești. În primul rând, trebuie să vezi cum îți poți îmbunătăți tu strategia, astfel încât să dai pronosticuri mai bune pe viitor.

Cele mai inspirate decizii le iei atunci când ții emoțiile sub control. Pariorii profesioniști aplică un principiu din sport:„ai câștigat, continuă. Ai pierdut continuă”. Te poți gândi la fiecare bilet ca la un meci de fotbal. În cazul în care astăzi nu ai avut succes, detașează-te.Mâine este o nouă zi și nu mai ai ce să pariezi dacă joci la recuperare și riști să pierzi toți banii care ți-au rămas.

O atitudine constructivă este cea în care rămâi pozitiv orice s-ar întâmpla.Ai încredere în judecata ta și nu schimba planul de joc de la o zi la alta, căutând la infinit „rețeta secretă”. Secretul constă tocmai în pariurile cu zâmbetul pe buze, pentru că norocul ține cu cei relaxați.

Lasă un răspuns