Turneul “FOTBAL ÎN FAMILIE” – Ediția a II-a!

Duminică, începând cu ora 13:00, sărbătorim ziua internațională a familiei. Hai alături de familia ta, să ne bucurăm de fotbal împreună. AJF Alba în parteneriat cu Federația Română de Fotbal, Consiliul Județean Alba, CSM Unirea Alba Iulia, Primăria Municipiului Alba Iulia și Inspectoratul de Jandarmi Județean Alba, organizează: TURNEUL DE FOTBAL 3 vs 3 (Tata – Mama – Copilul), în parcul Custozza din Alba Iulia (în fața Universității 1 Decembrie 1918). Regulament:

– Pot participa băieți între 8-12 ani împliniți și fete între 8-14 ani împliniți. În rolul de Tata și Mama pot intra în joc și Bunicul sau Bunica.

– Timpul de joc: maxim 10 minute;

– O echipă este desemnată câștigătoare dacă înscrie două goluri mai mult ca echipa adversă, sau are un gol mai mult marcat la finalul celor 10 minute;

– Dacă la finalul celor 10 minute scorul este egal, se vor executa lovituri de departajare din poartă în poartă fără portar. După seria de 3, dacă nu avem o echipă câștigătoare, vor executa din nou câte unul, până când o echipă înscrie un gol mai mult ca echipa adversă.– Suprafața de joc este 20 / 10 metri, cu porți mici de 1 metru;

– Nu există offside și portar (regulamentul miuței din copilărie).

Înscrierile se vor face pe whatsapp la numărul de telefon: 0741 046 153 (Mihai Țîra), începând de joi 11 mai 2023. Data limită de înscriere este 21 mai 2023, ora 12:00, sau în ziua turneului la cortul special amenajat din apropierea terenului de joc, pana la ora 12:00. Împerecherea echipelor înscrise se va face la ora 12:30, urmând să se joace în sistem eliminatoriu, până la semifinale, finala mică și finala mare.

Fiecare familie va primi diplomă de participare, iar echipele ajunse în semifinale vor primi trofee pentru locurile 1, 2, 3 și 4. Ne vedem duminică! (sursa facebook AJF Alba)

Lasă un răspuns