În sferturile Cupei României U15, FC Bacău – Optimum Alba Iulia 0-1!

Trupa lui Gică Bran și Cipri Selagea a învins în Moldova, gol Tudor Zoicaș (53) și a acces în faza următoare a competiției, acolo unde s-au mai calificat CS Academia de Fotbal Gică Popescu, ACS Campionii FC Argeș și Academia de Fotbal Viitorul Cluj-Napoca.

Optimum Alba Iulia a mizat pe Răzvan Cutean – Darius Horșa, Alberto Vaida, Matei Nicola, Roberto Davel, Fabian Rădac, Sebastian Bran, Mihai Moș, Robert Baba, Tudor Zoicaș, Denis Gligor (Răzvan Clepan, Luca Ivan, David Ponoran, Ionuț Henegar). VEZI AICI mesajul postat pe pagina personal de facebook de Cipri Selagea.

” Veni, Vidi, Vici -o expresie care ni se potrivește de minune-

Cuvintele sunt de prisos, nici acum nu le regăsesc, cum de altfel nici ieri după terminarea meciului de la Bacau, in toată euforia calificării mai departe in semifinalele Cupei Elitelor U15, cu greu ne mai stăpâneam emoțiile si trăirile sufletești. Performanța istorică obținută de acești băieți minunați! Să ajungi in primele 4 echipe echipe ale țării la aceasta categorie de vârsta, nu e la îndemâna oricui. După un drum lung și obositor, “fiarele” au dat dovada de caracter, de spirit de sacrificiu, ce-i drept am suferit la unele faze dar nu s-au lăsat, au luptat până la epuizare și la final s-au văzut învingători! Urmează să se decidă cu cine vom juca în Semifinală, dar chiar nu mai contează… la ce au arătat și au demonstrat până acum, pentru noi sunt adevărații Campioni! Suntem mândri de voi, de faptul ca am pierdut doar un singur meci într un an de zile competițional. Istoria frumoasa continuă să se scrie…”. FELICITĂRI! (D.U.)

Lasă un răspuns