Liga Națională de Rugby, play out, etapa 1! RC Grivița UNEFS București – CSU Rugby Alba Iulia 80-3!

“Mai mult de atât, în condițiile în care își desfășoară activitatea echipa noastră, nu se putea, din păcate  Nu e nimic altceva de spus despre acest meci. Om încerca să mai dregem lucrurile. Grivița București – CSU Rugby Alba Iulia 80-3 (38-0), etapa 1, play out, Liga Națională de Rugby, București. Punctele echipei noastre au fost reușite de Carlos Florea Jilaveanu (lp).

Indiferent de rezultat, cei care au jucat pentru Alba Iulia împotriva Griviței, la București, sunt niste eroi. Vorba clasică: “Prietenii stiu de ce!” Hai Alba Iulia!

8 bilete virtuale vândute în două zile pentru meciul cu Suceava, duminică 28 august ora 11.00 pe stadionul Cetate 1 din Alba Iulia. E mult? E puțin ? Nu are importanță. Esențial este ca echipele de rugby din România pot fi ajutate, ca să existe, și altcumva decât prin sfaturi, lecții de dirigenție și like-uri pe FB.  Doar să se vrea. Paradoxul  este ca din Alba Iulia puțină lume achiziționează asemenea bilete. Ai crede că se compensează  prin prezența fizică la meciuri. Ceea ce nu se întâmplă. Situația nu este proprie doar echipei noastre. Se regăsește la cam toate echipele din fostul DNS. Dar ne încăpățânam să  existăm. Hai Alba Iulia!” este mesajul postat pe o rețea de socializare de Marius Rotar, omul care se ocupă de gruparea din Cetatea Marii Uniri. (sursa facebook Albaiulieni pentru rugby)

Lasă un răspuns