GT Sport Alba Iulia, calificare en fanfare la turneul final Under 17 | Albaiulienii au ajuns în careul de ași!

GS Sport Alba Iulia a realizat o performanță extraordinară, calificându-se în „careul de ași” al competiției juniorilor Under 17. Turneul final organizat de FRF se va disputa în perioada 26-27 iunie. În ultima partidă, s-a jucat pe sinteticul de la Deva, cu CS Moldova Nouă, care în anterioarele dispute a primit 19 goluri fără a înscrie, GT Sport a învins cu scorul de 5-0 (3-0), goluri marcate de Cr. Oltean (5), Sur (21.31), Cl. Zahan (51), L. Buzilă (66).

GT SPORT: Petrașcu – Hidan, Cl. Zahan, P. Alexandru, Cârja, An. Maier, Sur, Blagu, Buzilă, Cr. Tudor, Cr. Oltean (R. Miron, Aslău, Moise, Beca, Beleiu, Plăcintă, An. Bogdan). Antrenori George Țălnar, Florin Codleanu, Cătălin Popa, Adi Roman. În celăalt meci, CSM Cetate Deva – CSC Ghiroda și Giarmata Vii 1-1

„O performanță extraordinară pentru un club tânăr ca al nostru. Lucrăm cu acest grup de un an de zile, mulți au venit în iarnă, iar meritul este exclusiv al jucătorilor care au înțeles să se înhame la muncă. Aceste rezultate li se datorează exclusiv.  Calificarea între primele patru echipe din țară o dedicăm familiei GT Sport și tuturor celor care cred în  noi și sunt alături de proiectul nostru”, a spus George Țălnar. (D.U., sursa foto arhivă)

Lasă un răspuns