FOTBAL ÎN FAMILIE! Ediția I, Alba Iulia, 15 mai 2022 -Ziua Internațională a Familiei! (GALERIE FOTO)

AJF Alba în parteneriat cu Federația Română de Fotbal, Consiliul Județean Alba, CSM Unirea Alba Iulia, Primăria Municipiul Alba Iulia și Inspectoratul de Jandarmi Județean Alba, a organizat: TURNEUL DE FOTBAL 3 vs 3 (Tata – Mama – Copilul), în parcul Custozza din Alba Iulia. Au participat 26 de familii și mulți spectator. Fiecare familie a primit diplomă de participare, iar echipele ajunse în careul de ași, au primit trofee pentru locurile 1, 2, 3 și 4, medalii și mingi de joc.

„Astăzi (n.r. duminică) este o zi extraordinară. După ce aseară (n.r. sâmbătă), până târziu, până pe la 02:00, cu ocazia Nopții Muzeelor a fost plin de albaiulieni și de turiști în Piața Cetății, avem bucuria să sărbătorim, prin mișcare, Ziua Internațională a Familiei, care se sărbătorește pe 15 mai. Clubul Sportiv Municipal Alba Iulia, împreună cu Asociația Județeană de Fotbal Alba, am organizat, pentru familie, echipe formate din mamă, tată și copil, un mini turneu de fotbal. Ne bucurăm că sunt peste douăzeci de familii înscrise, se va juca eliminatoriu și vom avea niște câștigători, dar sunt de părere că sunt câștigători toți cei care au venit astăzi ca să facă mișcare”, a declarat Gabi Pleșa, primarul municipiului Alba Iulia.Locul 1 – Familia Avram (Maria – Traian – Bogdan)

Locul 2 – Familia Csaszar (Maya – Andrei – Mihai)

Locul 3- Familia Pașca Igna (Laura – Laurențiu – Dorel)

Locul 4 – Familia Baranyi (Adriana – Marius – Edmund).

Cele 26 de familii participante la prima ediție au fost:

Familia Szandai, Familia Bălăceanu 1, Familia Bălăceanu 2, Familia Avram 1, Familia Avram 2, Familia Baranyi, Familia Nemeth, Familia Sularea, Familia Ghioncă 1, Familia Ghioncă 2, Familia Rațiu, Familia Gherman, Familia Florinc 1, Familia Florinc 2, Familia Csaszar 1, Familia Csaszar 2, Familia Rus, Familia Tudor, Familia Matyasi, Familia Sdira, Familia Brânză, Familia Muntean, Familia Muntean M, Familia Pașca Igna, Familia Alb, Familia Zoica. Arbitrii jocurilor: Sunzuiană Elisabeta, Crăciun Andra Maria și Horvath Tibi. “Mulțumim! Mulțumim și voluntarilor care ne-au ajutat la organizare: Crișan Petru, Chirilă Cosmin și angajaților CSM Unirea Alba Iulia. Cu respect: Cristi, Alex și Mihai. Acest concept al competiției a fost gândit de regretatul Adrian Lucaci, fostul președinte al AJF Arad, care din păcate a decedat în data de 12 aprilie 2020, un om de la care am învățat foarte multe lucruri bune și frumoase!” este mesajul postat pe pagina de facebook a AJF Alba. (ajfalba.ro) GALERIE FOTO

Lasă un răspuns