Flash, flash, flash! În Divizia A1 la volei feminin, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari 3-1! În DNS la rugby, Știința Petroșani – CSU Alba Iulia 66-3!

VOLEI Primele două clasate în ierarhia Diviziei A1 la volei feminin, Volei Alba Blaj și CSO Voluntari s-au întânit, ieri după amiază, în etapa a 6-a a Diviziei A1, s-a jucat în Sala „Timotei Cipariu” din Mica Romă, victoria revenid blăjencelor, scor 3-1 (25-23, 24-26, 25-17, 25-11). A fost cel de-al șaselea succes, din tot atâtea jocuri pentru trupa din Blaj, care miercuri, 17 noiembrie, în „16”-imile de finală ale Cupei CEV, în deplasare cu Vasas Budapesta.

Volei Alba Blaj: Gergana Dimitrova – 17 puncte, Nađa Ninković – 16, Olga Strantzali – 10, Victoriia Russu – 16, Jovana Kocić – 9, Slađana Mirković – două puncte, Milica Ivković – libero; au mai intrat Sorina Miclăuș -un punct, Andreea Ispas – libero, Daiana Roman – un punct, Andra Artin, Iarina Axinte, Ștefania Cheluță; Noemi Moldovan, Jovana Cirković. (sursa facebook Volei Alba Blaj)RUGBY Știința Petroșani – CSU Rugby Alba Iulia 66-3 (28-3), Divizia Națională Seniori, etapa 16, ultima, 14.11.2021. Punctele echipei noastre au fost realizate de Călin Cristian Curta (lp).

Cu acest meci încheiem un sezon foarte dificil, în care am încercat să ne prezentam, la fiecare partida pe care am disputat-o, cât mai onorabil. Din respect pentru adversari, competiție si toti cei care ne-au susținut . A fost o experiență incredibilă, cu multe momente memorabile: prima grămadă sau margine câștigată, primele puncte, primul eseu, prima victorie. Cele mai dificile clipe au fost înfrângerea din prima etapă la Navodari si cea cu Galatiul de acasă, iar cele mai frumoase prima repriză cu Grivița si a doua cu Suceava, ambele jucate acasă. Aproape nimeni nu a crezut că ne înscriem în această competiție, mulți credeau c-o să abandonăm pe parcurs si nimeni nu credea c-o să învingem în vreun meci. Nu a fost așa și astfel noi suntem împăcați cu ce am realizat in acest sezon. Mai mult, nu se putea deocamdată. Esențial este faptul că Alba Iulia există, la modul real, pe harta rugbyului nostru, cu această participare a noastră în DNS. Jucătorii au dus greul, noi cei de la coordonare pliindu-ne pe eforturile lor. Le mulțumesc! Mulțumim, încă o dată, tuturor care ne-au sprijinit și încurajat din Alba Iulia și nu numai. Speram să continuam și anul viitor și, mai ales, să creștem. Hai Alba Iulia!

Lasă un răspuns