Vasas Óbuda Budapesta – CSM Volei Alba Blaj, în „șaisprezecimile” de finală ale Cupei CEV!

CSM Volei Alba Blaj va întâlni echipa maghiară Vasas Óbuda Budapesta în „șaisprezecimile” de finală ale Cupei CEV la volei feminin. Meciul tur va avea loc în Ungaria, în perioada 16-18 noiembrie, iar returul se va disputa în România, în perioada 23-25 noiembrie. Dacă se va califica în „optimile” de finală, Volei Alba Blaj va juca cu învingătoarea dintre PAOK Salonic (Grecia) și o echipă venită din preliminariile Ligii Campionilor.

Obiectivul echipei noastre în sezonul viitor al Cupei CEV este calificarea în semifinalele competiției, acolo unde ar putea întâlni puternica echipă Eczacibasi Istanbul. Volei Alba Blaj va juca pentru a patra oară în Cupa CEV, o competiție în care a ajuns, în sezonul 2018/2019, până în finala competiției.

La startul ediției 2021/2022 a Cupei CEV la volei feminin se vor afla 23 de formații, cele mai cunoscute fiind Eczacibasi Istanbul (Turcia), Unet e-work Busto Arsizio (Italia), Uralochka  Ekaterinburg și Proton Saratov (Rusia), VB Nantes și Volero Le Cannet (Franța), Allianz MTV Stuttgart și SSC Palmberg Schwerin (Germania) și ŁKS Commercecon Łódź (Polonia). Lor li se vor adăuga echipele care vor fi eliminate în tururile preliminare ale Ligii Campionilor. (sursa facebook Volei Alba Blaj)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?