În meci amical, CS Olimpia Aiud – AS Voința Stremț 5-4 (3-1)!

Primul joc de verificare, seniori, disputat la Aiud după o perioadă extrem de lungă s-a terminat cu victoria gazdelor, partida a avut loc pe stadionul Aiudel, pentru care au marcat Gabi Oltean (2), Sebi Șimandi (2) și Patrick Boanca. Pe final, oaspetii au ratat un penalty la scorul de 5-3, iar „olimpicii” au trimis balonul în bară în ultimul minut de joc.

OLIMPIA: L. Szabo – P. Mărginean, A. Bălan, Fl. Ghirca, R. Nagy, S. Șimandi, A. Văsuț, G. Oltean, C. Mureșan și P. Boanca (născut 2003). Au mai jucat A. Spinean, Sergiu Marza (n. 2003), A. Turi (n. 2003).

VOINȚA: G. Costea – Lupean, N. Oprița, Nicu Pop, Bebe, Al. Breaz, Drăghiciu, A. Trifa, Goangă, Epure și Vl. Rancea.

“Meci frumos între două echipe a căror singură preocupare a fost FOTBALUL, după care am “tânjit” de atâta vreme. Jocul s-a terminat cu victoria echipei noastre, la limită, 5-4 (după ce la un moment dat am condus 5-1)…dar și cu o bară pentru noi și un penalty ratat de oaspeți pe final. Mulțumim “vecinilor” de la Stremț pentru joc. Mulțumim Vio Gîlea pentru arbitraj, nea Traian și Didu pentru bucătărit” se arată într-un mesaj postat pe pagina de facebook a grupării aiudene. (D.U., foto facebook Olimpia Aiud)

Lasă un răspuns