Mâine, de la ora 18.00, SCM Zalău – CSO Cugir!

Prima mană a dublei dintre SCM Zalău (locul 2 în Seria a 10-a) și CSO Cugir (locul 1 în Seria a 9-a) pentru promovarea în cel de-al doilea eșalon al fotbalului românesc va avea loc mâine, 8 mai, de la ora 18.00, pe Stadionul Municipal din Zalău. Partida va fi condusă de o brigadă alcătuită din Florin Mazilu, Alexandru Corb (ambii din Satu Mare) și Cosmin Bojan (Târgu Mureș), rezervă Ionuț Boldea (Ciuguzel), supervizați de Iulian Spătaru (Timișoara) și Teodor Biriș (Hunedoara). Returul este programat pe 15 mai, la Cugir iar învingătoarea va evolua pentru promovarea în Liga a 2-a în compania echipei care se impune în dubla dintre Minaur Baia Mare (locul 1 în Seria a 10-a) și Unirea Dej (locul 2 în Seria a 9-a).

SCM Zalău este o echipă foarte bună la acest nivel, care are obiectiv promovarea. Cred că toate cele patru echipe care țintim Liga a 2-a suntem de valori egale, totul depinde de forma de moment, cum se spune de ziua pe care o prinzi. Este un avantaj considerabil că returul se dispută la Cugir, dar până la urmă este o finală în două acte. Turul se anunță un joc echilibrat, în care noi ne propunem să marcăm. Pot spune că este cel mai important moment al carierei de antrenor, după ce din postura de jucător am trăit acel baraj din 2011, Săgeata Năvodari – Voința Sibiu, pentru promovarea în Liga 1. Știm că adversarul a schimbat antrenorul de câteva zile. Este o mutare care poate să aducă un plus, dar în același timp poate fi o decizie cu două tăișuri, a spus antrenorul cugirenilor Luci Itu.

Pentru mine ca şi antrenor este un meci complicat, în ideea în care am timp foarte scurt şi nu prea pot să schimb foarte multe, doar să aduc un plus în tot ce înseamnă unitatea grupului, puţină prospeţime şi să lucrez mental.Este un meci complicat, în faţa unei echipe puternice şi cu state vechi în Liga a III-a. Au  jucători cu experienţă, care joacă de mult timp împreună, iar Cugirul este o echipă destul  de solidă, periculoasă la fazele fixe, care nu marchează foarte mult, dar din punct de vedere defensiv stau foarte bine. Este foarte important ca în meciul tur de acasă să încercăm să nu primim gol” a spus pentru sportulsălăjean.ro, noul antrenor al zălăuanilor George Zima. (D.U., frf-cca.ro)

Lasă un răspuns