În Liga a 3-a, Seria a 9-a, etapa a 15-a! Avântul Reghin – Unirea Alba Iulia 0-0! Al șaptelea punct la rând pentru uniriști! VEZI AICI echipele de start, marcatorii și rezultatul în timp real!

AVÂNTUL: Leonard Vlasa – Nimrod Baki, Cătălin Bugnar, Cristian Merdariu, Traian Truță (cpt.), Sergiu Luca, Ovidiu Covaciu, Bogdan Stavilă, Karoly Harko, Adrian Murar, Vlad Bujor (George Chirilă, Raul Moldovan. Claudiu Bucin, Florin Pop, Paul Luca, Dan Zachei Crișan, Raul Suciu, Bogdan Chirteș, Marian Șerbănați). Antrenori Lorand Barna Budai și Răzvan Dan

UNIREA: Rareș Sporea – Paul Haj, Radu Scrob, Ștefan Mardare, Alex Giurgiu (cpt.), Răducu Pocol, Dani Lupșan, Alex Bârdea, Bogdan Bucurică, Marian Codrea, Răzvan Fetița (Cipri Selagea, Adi Adam, Andrei David, Mario Codrea. George Mâlnă. Alex Sântoma, Filip Morar, Nimrod Zsigmond, Mihai Dehelean). Antrenori Adi Bicheși, Marcel Rusu și Ștefan Mardare.Teren bun și soare în Reghin. Uniriștii echipați din nou în roșu trimit în bara laterală din stânga după o liberă, marcă înregistrată, de la circa 25 de metri lateral dreapta, a lui Alex Giurgiu (12). Albaiulienii au o nouă oportunitate de a debloca tabela de marcaj (25) prin Răzvan Fetița și Marian Codrea dar în continuare scorul este alb. Marian Codrea reia cu exteriorul din unghi (34) dar un apărător al gazdelor salvează de pe linia porții cu capul și acordă corner. Gruparea din Cetatea Marii Uniri mai irosește o situație de gol dar la capul lui Bogdan Bucurică (37) după o centrare din dreapta a lui Alex Giurgiu se dictează, un pic, de ofsaid… Vlad Bujor trage din unghi, puțin peste transversală (70). Finalul se joacă pe contre, cu ocazii la ambele porți dar la final se termină 0-0. Un rezultat care păstrează de trei runde invincibilitatea Unirii Alba Iulia, ajunsă acum la cota 21…De puncte! (Dan UDREA, MULȚAM mister Raul)

Lasă un răspuns

Închideți meniul