În prima etapă din retur, în Seria a 9-a din Liga a 3-a, CSO Cugir – Unirea Alba Iulia 1-0! Cugirenii s-au impus în “Derby de Alba”! (GALERIE FOTO)

CSO CUGIR: 1. Raul Opric – 6. Andrei Tăban,  13. Ioan Grozav, 19. Alin Dohotariu, 7. Vitor Thiago Vitinha (cpt.), 9. Mario Boldea, 3. Robert Donzelli, 23. 15. Marius Neagu, Alexandru Dușmanu, 10. Paul Păcurar, 26. Marius Lupu (25. George Goronea, 21. Răzvan Vociu. 18. Cristian Cocan). Antrenor Traian Avram.

UNIREA: 98. Rareș Sporea – 30. Marian Guț, 77. Dani Lupșan, 15. Mario Codrea, 23. Alex Giurgiu (cpt.), 11. Sorin Fulea, 17. Paul Haj, 8. Andrei Bârdea, 20. Alex Circov, 10. Cipri Selagea, 9. Marian Codrea (7. Răzvan Fetița, 21. Bogdan Bucurică, 19. Andrei David, 24. George Mâlnă. 1. Alex Sîntoma, 6. Radu Scrob, 14. Paul Joldeș, 5. Mihai Dehelean). Antrenori Adi Bicheși, Marcel Rusu și Mircea Oprea.Gazon excelent la poalele Drăganei și o vreme ideală pentru fotbal reprezintă ingredientele din “Derby de Alba”.

Prima ocazie aparține alb-negrilor din Cetatea Marii Uniri, dar libera lui Alex Giurgiu (7) este respinsă în corner de portarul Raul Opric. Uniriștii sunt mai prezenți la finalizare însă șutul lui Alex Circov (10) de la circa 20 de metri trece pe lângă buturile roș-albaștrilor. Gazdele ripostează, portarul Rareș Sporea are o dublă intervenție (15) la șuturile lui Marius Lupu și Paul Păcurar. Goalkeper-ul albaiulienilor are un nou duel unu la unu cu ex-uniristul Paul Păcurar și respinge balonul în lateral (23). Rareș Sporea (30), reflex salvator la capul expediat de Alin Dohotariu după o centrare a lui Marius Neagu. O nouă oprtunitate pentru vizitatori, cap alături Marian Codrea (30) la o centrare din dreapta a lui Alex Circov. Alin Dohotariu (70) este, din nou, aproape de marca, însă lovitura de cap, după o centrare a lui Pasul Păcurar, ocolește poarta oaspeților. Albaiulienii replică prin Paul Haj (72) dar cross-ul său se duce pe lânga bara din dreapta porții cugirenilor. Gazdele solicită penalty la un duel în careu între Paul Haj și Thiago Vitinha (77) dar centralul consideră simulare și în avertizează pe căpitanul amfitrionilor. Pentru a treia oară, Alin Dohotariu (78) se află la capătul unei faze de atac, și din nou trimite cu capul peste transversală. Se joacă pe contre, iar Răzvan Fetița (82) trimite direct în portarul Raul Opric, din poziție de unu la unu, după o pasă a lui Marian Codrea.

GOOOL CUGIR! MARIUS LUPU REIA CU CAPUL DIN PLONJON DE LA APROXIMATIV 6 METRI DUPĂ O CENTRARE A LUI MARIO BOLDEA DIN PARTEA DREAPTĂ! 1-0! (84)

Intrat pe teren în repriza secundă, George Goronea (87) trimite pe lângă bară din partea stângă.

Prima rundă din returul actualei ediții de campionat aduce trei puncte pentru CSO Cugir care rămân pe poziția secundă a ierarhiei iar miercuri, 18 noiembrie de la ora 14.00, de asemenea pe teren propriu, mai au de jucat restanța cu Sănătatea Cluj. De partea cealaltă, uniriștii au suferit primul eșec după o serie de trei partide consecutive în care nu au pierdut. (Dan UDREA)

GALERIE FOTO

Lasă un răspuns

Închideți meniul