HOTĂRÂREA COMITETULUI DE URGENȚĂ AL AJF ALBA DIN 11 NOIEMBRIE 2020!

În conformitate cu dispozițiile art. 43 din Statutul Asociației Județene de Fotbal Alba, Comitetul de Urgență compus din Cristian Petropulos – președinte AJF Alba, Ovidiu Hulea – vicepreședinte AJF Alba, Mihai Valentin Dăscălescu – vicepreședinte AJF Alba, având în vedere situația epidemiologică la nivelul județului Alba, hotărăște:
– Amânarea Adunării Generale Ordinare a AJF Alba, programate inițial în data de 15 noiembrie 2020, pentru o dată ce va fi comunicată în timp util, atunci când situația la nivelul județului va permite o organizare în condiții de maximă siguranță;
– Distribuirea materialelor achiziționate în baza proiectului cu Consiliul Județean Alba, se va face în perioada 17 noiembrie – 27 noiembrie, la sediul AJF Alba, între orele: 13:00-17:00, în baza unei programări telefonice la numărul de telefon: 0741 046 153 – Țîra Mihai.
Reprezentanții cluburilor vor anunța cu o zi înainte, numele persoanei delegate și ora la care aceasta va ridica materialele oferite. Nu se vor programa două persoane în același timp, urmând ca aceștia să fie programați din 15 în 15 minute. (ajfalba.ro)

Lasă un răspuns

Închideți meniul