Dor de fotbal…

Este septembrie și calendaristic vorbind am intrat în toamnă. Viața ușor, ușor revine la normal. De la 1 septembrie s-au deschis restaurantele, teatrele și cinematografele. Urmează începerea anului școlar … și alegerile.
Din păcate, de SPORTUL de MASĂ, nimeni nu pomenește NIMIC. Sunt 42 de județe și municipiul Bucuresti în Romania, în care peste o sută de mii de copii, juniori și tineri așteaptă reluarea competițiilor … și asta numai la fotbal. Altfel, veți fi părtași la desfințarea multor cluburi și asociații, întrucât după o perioadă atât de lungă, o parte din copii și tineri vor renunța, alții își vor diminua și pierde calitățile dobândite în ani de antrenament, iar de pierdut avem cu toti.
COVID-19 ESTE O REALITATE cu care trebuie să trăim și anul acesta și anii urmatori.
Domnule Ministru al Tineretului și Sportului, domnule Ministru al Sănătății, domnule președinte Burleanu – lăsați-ne să facem FOTBAL.
Luna aceasta se împlinesc sașe luni de când ați oprit competițiile sportive la nivel județean. Dacă ați permis redeschiderea mall-urilor, magazinelor, restaurantelor, tersaselor … lăsați copiii să facă sport într-un cadru organizat. Oricum o fac, la limita legii sau pe ascuns …. etc. Este posibil să ne îmbolnăvim de COVID-19, este adevĂrat (asta se poate întâmpla și acasă sau în locurile amintite mai sus), dar este posibil, Doamne ferește!, și să avem un accident, pe stradă, la muncă, la școală, să ne îmbolnăvim de orice alta boală, orice este posibil, … fiindcă din pacate așa este viața construită, cu bune și mai puțin bune.AȘA CĂ, DAȚI-VĂ MÂNA CELE DOUĂ MINISTERE ȘI LĂSAȚI-NE SĂ FACEM SPORT, CU RESPECTAREA UNOR CONDIȚII MINIMALE DE IGIENĂ ȘI SECURITATE MEDICALĂ, CU DECLARAȚII PE PROPRIE RĂSPUNDERE ALE PĂRINȚILOR SAU TINERILOR ADULȚI, CU UTILIZAREA DEZINFECTANȚILOR, CU MĂSURAREA TEMPERATURII, CU REDUCEREA NUMĂRULUI DE PERSOANE PREZENTE ÎN INCINTA TERENULUI ȘI ÎN TRIBUNĂ, CU CE CREDEȚI DUMNEAVOASTRĂ CĂ ESTE NECESAR, DAR SĂ AIBĂ ȘI LOGICĂ, ASTFEL VOM/VEȚI AVEA O GENERATIE, DOUĂ DE COPII BOLNĂVICIOȘI, CU IMUNITATEA SCĂZUTĂ, CARE CU SIGURANȚĂ VOR AJUNGE “CLIENȚII SPITALELOR”!
SPORTUL /FOTBALUL LA NIVEL DE MASĂ NU PRODUCE BANI … CHELTUIE BANI (PUȚINI), DAR PRODUCE SANATATE ! (sursa facebook OLIMPIA AIUD)

Lasă un răspuns

Închideți meniul