CS Ocna Mureș egal in primul amical! 3-3 cu Unirea Ungheni, campioana Ligii a 4-a Mureș!

Ieri, am susținut primul amical din perioada de pregătire, în deplasare la Unirea Ungheni, campioana Ligii a 4-a Mureș! Am întâlnit un adversar extrem de puternic, care ne-a dominat in multe momente ale jocului, însă am reușit să ținem piept atacurilor adverse și în final, am remizat, scor 3-3!
⚽ Am deschis scorul în minutul 15, in urma unui autogol, după o centrare foarte buna a lui Paul Man!
⚽ Golul 2 al nostru a fost marcat de Bogdan Nemeș, in minutul 78, cu o lovitură de cap excelenta, după o centrare a lui Flaviu Chișu!
⚽ Am egalat la 3, in minutul 90, după un penalty scos de Darius Șumblea și transformat printr-o Panenka de către Flaviu Chișu!
A fost un test util pentru echipa noastră, cu o mare risipă de efort,îin care ne-am făcut antrenamentul și am ieșit cu capul sus de pe teren! Mai avem mult de muncă, însă așteptăm jocurile de baraj încrezători și cu un moral destul de bun!
CS Ocna Mureș: Vlad Ignat – Bogdan Cristea, Szili Csegoldi, Cătălin Uță, Victor Mureșan – Paul Man, Sergiu Moise – Flaviu Chișu, Alex Hada, Darius Șumblea – Adi Pintea. Au mai evoluat – Mark Decean, Huni Kiss, Alex Kiraly, Bogdan Nemeș și Paul Hoca! Antrenori Gabriel Cotoară, Romeo Arinar și Tudor Stan.
Miercuri de la ora 19.00, vom evolua un alt meci amical, contra formației Industria Galda, care a făcut testele COVID-19 și toți jucătorii plus staff-ul au ieșit negativi! Hai Soda! (sursa facebook CS Ocna Mureș)

Lasă un răspuns

Închideți meniul