Andrei Roșu (CS Universitatea Alba Iulia) și Andrei Bodogae (Olimpia Aiud) au lăsat Liga a 4-a pentru Liga a 3-a! VEZI AICI echipele la care s-au transferat!

Viitorul Șelimbăr, locul 5 în Seria a 5-a din Liga a 3-a-acolo evoluează și Unirea Alba Iulia, Metalurgistul Cugir respectiv Industria Galda de Jos, a mai transferat un jucător de mare perspectivă, este vorba Andrei Roșu (foto stânga) de la CS Universitatea Alba Iulia (Liga a 4-a, Alba), fotbalist trecut și pe la formația patronată de Gigi Becali, FCSB. Fotbalistul în vârstă de 19 ani a impresionat în amicalul disputat în această iarnă de Viitorul Șelimbăr cu CS Universitatea Alba Iulia și după ce a fost la un pas să semneze cu UTA Arad, fotbalistul originar din Alba Iulia a fost deturnat de divizionara terță din județul Sibiu. „Ne bucurăm că l-am transferat pe Andrei Roșu, un fotbalist de perspectivă care a impresionat nu doar la CS Universitatea ci și referințele de la FCSB au fost pozitive. Îi dorim succes și sperăm să ne bucurăm împreună de îndeplinirea obiectivelor pe termen mediu și lung”, a declarat președintele echipei Viitorul Șelimbăr. La rândul lui antrenorul grupării din Șelimbăr s-a arătat bucuros de faptul că oficialii clubului au reușit să-l transfere pe Andrei Roșu. „E un copil talentat, un băiat muncitor, iar dacă regulamentul ne cere să avem jucători sub o anumită vârstă în teren, am căutat să aducem fotbaliști buni pe aceste posturi. Îmi place că e un băiat muncitor, serios, chiar e foarte muncitor asta am văzut”, a declarat Florin Maxim, antrenorul echipei Viitorul Șelimbăr. Andrei Roșu a jucat de-a lungul timpului la Unirea Alba Iulia, AFC Micești, Viitorul Sântimbru, CS Zlatna, FCSB, iar acum acesta a semnat cu Viitorul Șelimbăr.
Andrei Roșu: „Este un pas în față în cariera mea de fotbalist”
Fotbalistul albaiulian este încântat de transferul la Viitorul Șelimbăr și consideră un pas în față în cariera lui de fotbalist. „Am venit cu gândul de a ajuta echipa și de a face performanță. Este un pas în față în cariera mea de fotbalist. Nu știu ce gânduri au de promovare, dar e un colectiv unit și cred că împreună putem reuși lucruri frumoase.” Andrei Roșu poate evolua ca mijlocaș lateral sau ca al doilea vârf, post pe care a dat randament excelent în prima parte a sezonului la CS Universitatea Alba Iulia, fiind unul dintre jucătorii de bază de la formația din Cetatea Marii Uniri.
A trecut pe la FCSB și a fost antrenat de cel care l-a descoperit pe Nicușor StanciuFotbalistul va împlini 19 ani pe 27 februarie, a fost antrenat în vremea junioratului de fostul antrenor a lui Nicușor Stanciu, Alexandru Kalanyos. Acesta l-a evidențiat încă de la primele antrenamente pe Andrei Roșu, fotbalistul având un talent nativ, însă accidentările au făcut ca el să se despartă de FCSB. „A fost o perioadă importantă pentru mine, am avut multe de învățat la FCSB și din nefericire a apărut accidentarea și am zis că e mai bine să merg acasă. Acum e bine cu operația și depinde doar de mine. Erau multe certuri acolo, nu vreau să vorbesc despre acest subiect, nu sunt în măsură să îmi dau cu părerea”, a declarat Andrei Roșu. (sursa sbsport.ro)
Altfel, golgheterul Camionatului judetean de Juniori A1 2018/2019, căpitanul echipei de Juniori Under 19 al CS Olimpia Aiud (foto dreapta în echipament alb-albastru) s-a transferat la divizionara terță. CSC Sînmartin, locul 8 în Seria a 5-a în care evoluează. Andrei Ovidiu Bodogae (născut în anul 2000) a fost curtat de Metalurgistul Cugir în vară și au fost discuții chiar cu Bogdan Andone pentru o pregatire cu echipa a doua a Astrei Giurgiu, neconcretizata însă, va evolua la trupa pregătită de Cosmin Bodea alături de un alt aiudean Marian Arsene. Baftă amâdurora! (Dan UDREA)

Lasă un răspuns

Închideți meniul