Astăzi, în Liga Campionilor la volei feminin se joacă, Vasas Óbuda Budapesta – Volei Alba Blaj!

Volei Alba Blaj va întâlni, în deplasare, în această seară, campioana Ungariei, Vasas Óbuda Budapesta, în cea de-a treia etapă a CEV Champions League Volley. Meciul de la Budapesta va începe la ora 20:00 și nu va fi televizat. Partida va putea fi urmărită, contra cost, pe https://www.eurovolley.tv/en-int/playerpage/91827 sau live-scor pe https://cevlive.cev.eu/DV_LiveScore.aspx?ID=37517
Fără punct după primele două etape, campioana României vizează prima victorie în actuala ediție a competiției, pe terenul unei formații care a pierdut cu 3-2 la Conegliano, dar care a fost învinsă acasă, de Nantes în minimum de seturi. Va fi prima întâlnire oficială pe care o va avea Volei Alba Blaj împotriva unui adversar din Ungaria.
Cu șanse de calificare destul de mici, Volei Alba Blaj speră într-o prestație cât mai reușită în fața unei echipe ce a debutat în acest an în cea mai importantă competiție intercluburi din Europa. „Suntem obligați să jucăm cel mai bun volei posibil, pentru că din aceste meciuri trebuie să câștigăm experiență și trebuie să fie adevărate lecții pentru noi”, afirmă tehncianul campioanei României, Darko Zakoč.
În celălalt meci al Grupei D, proaspăta campioană mondială a cluburilor, Imoco Conegliano a învins, în deplasare, marți seara, Nantes VB, cu 3-0.
Înaintea meciului de la Budapesta, în clasament conduce Imoco Conegliano (8 puncte), urmată de Nantes VB (6 puncte), Vasas Budapesta (1 punct) și Volei Alba Blaj (0 puncte). (sursa facebook Volei Alba Blaj)

Lasă un răspuns

Închideți meniul