De vineri și până duminică, la Alba Iulia, va avea loc Turneul Final “Fotbal și Feminitate” U14!

În perioada 13-15 decembrie 2019, Federația Română de Fotbal va organiza la Alba Iulia, împreună cu AJF Alba, Turneul Final “Fotbal și Feminitate” U 14, la care vor participa 10 județe din România: ALBA, BISTRIȚA NĂSĂUD, CARAȘ SEVERIN, CLUJ, DOLJ, HARGHITA, HUNEDOARA, MEHEDINȚI, SUCEAVA ȘI VRANCEA. În urma jocurile din cadrul turneului județean, prof. Boca Dandea Tiberiu, responsabil al departamentului de Fotbal Feminin, în cadrul AJF Alba, a selecționat pentru turneul național, ce se va desfășura la Alba Iulia, următoarele jucătoare:
– Anca Emanuela – Șc. Gim. Câmpeni;
– Bocăniciu Roxana – Student Sport Alba Iulia;
– Scrob Ana Maria – Student Sport Alba Iulia;
– Gligor Denisa – Șc. Gim. Vasile Goldiș Alba Iulia;
– Baciu Eva – GT Sport Alba Iulia;
– Rîșteiu Antonia – Șc. Gim. Bistra;
– Rîșteiu Diana – Șc. Gim. Bistra;
– Rîșteiu Denisa – Șc. Gim. Bistra;
– Balea Denisa – Șc. Gim. Bistra;
– Balea Geanina – Șc. Gim. Bistra;
– Păcurar Codruța – Șc. Gim. Bistra.
Sistemul de desfășurare a fazei naționale, componența grupelor și programul, se vor stabili în cadrul ședinței de lucru cu echipele participante, ce va avea loc vineri 13 decembrie, la Hotel Cetate din Alba Iulia. Jocurile se vor desfășura în sala polivalentă a Universității 1 Decembrie 1918 Alba Iulia: sâmbătă (14 dec.) între orele 9:00-20:00 și duminică (15 dec.) între orele 9:00 – 14:00. Fetele se vor prezenta la competiție cu încălțăminte pentru sală, copie după certificatul de naștere și carnetul de elev. Toate echipele participante se vor caza la Hotel Cetate, acestora fiindu-le asigurate cazarea și masa, de către Federația Română de Fotbal, cu excepția celor patru fete din Alba Iulia, care nu vor avea cazare. În cadrul festivității de premiere, se vor acorda trofee, medalii și alte surprize din partea partenerilor, pentru locurile 1-4, trofee de participare echipelor care se vor clasa pe locurile 5-10 și atestate de participare celor peste 100 de fete care se vor afla la Alba Iulia în acest weekend.
La ediția trecută, ce a avut loc la Suceava, selecționata județului Alba a obținut locul 2 pe țară, fiind învinsă în finala mare, la lovituri de departajare, de selecționata județului Bistrița Năsăud. Organizatori: Federația Română de Fotbal și Asociația Județeană de Fotbal Alba. Parteneri: Consiliul Județean Alba, Cora Trade Center, Valimedia și Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia. (ajfalba.ro)

Lasă un răspuns

Închideți meniul