LPS Sebeș la turneul internațional de la Bruntal (Cehia)! (GALERIE FOTO)

Echipa de juniori a LPS SEBEȘ, pregătită de domnii antrenori OANCEA IOAN DORU și GROZA COSMIN, a participat în perioada 27 Noiembrie – 01 Decembrie 2019 pentru aa5- a oară consecutiv la puternicul turneu internațional desfășurat în Cehia – Bruntal, la care au participat 12 formații din 6 tări (Cehia, Slovacia, Lituania, Polonia, Ungaria și România). Turneul ajuns la a 24-a ediție,a fost destinat anul acest juniorilor născuți în anul 2007 și mai mici. ”A fost un turneu foarte puternic cu 12 echipe din 6 țări. Echipa noastră a obținut locul 8 având 3 victorii și 4 înfrângeri. Jocul este diferit față de ceea ce se practică la noi, jucându-se cu mantinela, pe forță, rapid și cu agresivitate. Una peste alta copii au evoluat din ce în ce mai bine după ce s-au adaptat la regulile și rigorile turneului. Pe această cale cred că am făcut cinste cu brio fotbalului românesc, le mulțumesc în primul rând Primărie Municipiului Sebeș, în special D-ului PRIMAR DORIN NISTOR, conducerii Liceului cu Program Sportiv”Florin Fleșeriu”Sebeș și copiilor care s-au bucurat de fotbal în aceste 3 zile și mai ales că am dat golgeterul turneului – CRISTEA GABRIEL marcând 11 goluri. Pe această cale le urez tuturor ”SĂRBĂTORI FERICITE”– este mesajul transmis de antrenorul Doru Oancea.Regulile după care se desfășoară acest turneu: se joacă cu mingea de sală (care nu sare) ,se joacă
5 vs 5 (4 +portar), 2 reprize de 15 minute –timp efectiv . Spectacolul și efortul susținut sunt date de faptul că se joacă mantinela de pe marginea terenului,mingea fiind mereu în joc.Schimbările sunt nelimitateși obligatorii ținând cont de efortul depus de copii.Jocurile s-au disputat în Sala Sporturilor din Bruntal pe un teren cu dimensiuni de 40 m lungie și 20 m lățime.
Delegația echipei L.P.S.”FLORIN FLEȘERIU” SEBEȘ a fost formată din antrenorii DORU OANCEA și COSMIN GROZA însoțiți de medicul ANIȘOARA ȚĂRAN iar lotul de jucători a fost compus din: HERLE IANIS, VLAD IONUȚ, MAIER RAUL, BĂDILĂ RĂZVAN, IENCIU LUCIAN, CRISTEA ERIK, CRISTEA GABRIEL-golgeterul turneului, GHIDĂU RAUL, GANGA ALEXANDRU, GHIBU LUCIAN, CÎRCOANĂ ROBERT, BOCA LUCAS.
La turenu au participat următoarle echipe:
GRUPA ”A” VIBER ZsFZ NITRA (SLOVACIA), MFK SKALICA ( SLOVACIA), POGON PRUDNIK (POLONIA), SSK BILOVEC (CEHIA), FC EZSTERGOM (UNGARIA), FC SLAVOJ OLIMPIA BRUNTAL ”A”( CEHIA).
GRUPA ”B” LOKOMOTIV TRNAVA (SLOVACIA), MSO STUROVO (SLOVACIA), SK BATOV (CEHIA), FK BADRUN GAS, L.P.S ”FLORIN FLEȘERIU”SEBEȘ (ROMÂNIA), FC SLAVOJ OLIMPIA BRUNTAL ”B”(CEHIA).
Rezultatele obținute:
L.P.S .”FLORIN FLEȘERIU”SEBEȘ 4 – MSO STUROVO 2
L.P.S .”FLORIN FLEȘERIU”SEBEȘ 0 – SK BATOV 1
L.P.S .”FLORIN FLEȘERIU”SEBEȘ 5 – FK BADRUN GAS 2
L.P.S .”FLORIN FLEȘERIU”SEBEȘ 4 – FC SLAVOJ OLIMPIA BRUNTAL 3
L.P.S .”FLORIN FLEȘERIU”SEBEȘ 3 – FC EZSTERGOM 4
Marcatori: CRISTEA GABRIEL – 11 GOLURI, GANGA ALEXANDRU – 3 GOLURI, BĂDILĂ RĂZVAN – 2 GOLURI, GHIBU LUCIAN – 1 GOL, CRISTEA ERIK – 1 GOL. (Dan UDREA, MULȚAM Adriana ANDRONE!)

GALERIE FOTO

Lasă un răspuns

Închideți meniul