Spre binele fotbalului județean! Și Olimpia Aiud, Nicolae Linca Cergău respectiv Navobi Alba Iulia susțin o întâlnire pentru momentul 0!

“Clubul Sportiv “OLIMPIA” Aiud suștine orice demers spre binele FOTBALULUI. Suntem de acord cu o întâlnire, oricând și oriunde cu toți factorii implicați în fenomenul fotbalistic din județul nostru, pentru a discuta și a lua decizii în favoarea FOTBALULUI. Un moment 0, este benefic atât vis a vis de arbitraje, observatori, dar și vis a vis de modul de comportament al nostru, al conducătorilor (a se citi în toate cazurile, a nu se generaliza, vorbim doar despre o parte din aceste categorii). Greșeli facem toți, este omenește să greșim, doar că unii… și plătim, alții nu. Vis a vis de meciul de sâmbătă de pe Aiudel, putem afirma ca Horațiu Balea a prins o zi mai slabă, prin deciziile sale nemulțumind/dezavantajând pe rând, în anunite momente ale jocului, ambele formații. Ce aș mai putea spune? Deși îi plătesc de la 15 ani (luându-i de la juniori), procesul de selecție al arbitrilor, în funcție de comisiile orășenesti/municipale de arbitrii sunt prost facute. Dacă nu joci fotbal, măcar 8-10 ani nu ai cum sa arbitrezi. Referitor la președintii de cluburi, trebuie să învățăm să ne respectăm între noi… Asta dacă vrem să primim respect. Referitor la relația noastră (a președintilor) cu AJF Alba la adunările generale sau prin reprezentantul Ligii a 4-a în Biroul Județean trebuie să transmitem AJF Alba, că datorită nouă există AJF…Și nu invers, adică cluburile există datorită AJF. Cu stimă, Neluțu Demeter, președinte Olimpia Aiud!” (Comunicat de presă, CS Olimpia Aiud)

„Susțin în totalitate momentul 0 în care a ajuns «sportul rege» al județului, fapt datorat deciziilor eronate dictate de către arbitrii slab pregătiți, care au ajuns să conducă jocurile oficiale într-o manieră jignitoare la adresa membrilor afiliați”, a transmis și Gheorghe Mărginean, președintele Nicolae Linca Cergău. (Comunicat de presă, Nicolae Linca Cergău)

 

„Înțelegem cât de important este arbitrajul pentru buna desfășurare a unui meci de fotbal și înțelegem că arbitrii sunt și ei oameni. Considerăm binevenite întâlnirile, chiar periodice, între reprezentanții cluburilor și cei ai arbitrilor. Discuțiile deschise pot modela așteptările de ambele părți și conduce astfel la o atmosferă în care doar fotbalul în sine să conteze„, este mesajul transmis de Silviu Miron, reprezentantul echipei Navobi Alba Iulia. (Comunicat de presă, CS Navobi Alba Iulia)

Acest articol are un comentariu

  1. S-au gasit toti… Hulea cu Miron si cu Marginean…de la dl Demeter aveam alte asteptari. Pai bai foamfa tu vorbesti de gafait pe teren? Tu gafai si daca mergi pana la WC 🤣 . Miron, “Domnul fie cu tine frate” . Ghita tu ce te bagi la combinatii ca te papa lupul, stai cuminte in banca ta. Dl Demeter stati linistit ca Luci mai pleaca un sezon la ciupercarie asa ca…nu mai sperati! Toate cele bune!

Lasă un răspuns

Închideți meniul