Șapte voleibaliste din lotul campioanei Românie la startul Campionatului European! România a pierdut jocul de debut cu vicecampioana europeană Olanda!

Ieri a început turneul final al Campionatului European de Volei feminin, care se va desfășura în perioada 23 august – 8 septembrie 2019, în Turcia, Polonia, Ungaria și Slovacia. Campioana României, Volei Alba Blaj, are șapte reprezentante la această ediție, cel mai mare număr de la înființarea clubului nostru: Ioana Baciu și Ramona Rus (România), Bianka Buša, Maja Aleksić și Silvija Popović (Serbia), Sanja Popović-Gamma (Croația) și Anastasiya Bezsonova (Azerbaidjan). Femke Stoltenborg (Olanda) nu a fost reținută în lotul pentru turneul final și se va alătura lotului Volei Alba Blaj la sfârșitul acestei săptămâni. România (foto) va juca în grupa C, de la Budapesta, și va debuta astăzi, de la ora 18:30, împotriva vicecampioanei Europei, Olanda. Meciurile României și cele mai importante ale turneului vor transmise de Telekom Sport.
Iată programul meciurilor României la Campionatul European de Volei feminin:– Vineri, 23 august, ora 18:30: România – Olanda 0-3 (21-25, 18-25, 9-25);
– Sâmbătă, 24 august, ora 21:30: România – Ungaria (Telekom Sport 3);
– Duminică, 25 august, ora 19:00: România – Estonia (Telekom Sport 3);
– Marți, 27 august, ora 21:30: România – Croația (Telekom Sport 3);
– Joi, 29 august, ora 16:30: România – Azerbaidjan (Telekom Sport 1
Din grupa de la Budapesta mai fac parte Ungaria și Estonia. Primele patru echipe se califică în faza a doua a competiției, acesta fiind și obiectivul naționalei României.
O altă grupă de urmărit pentru suporterii Volei Alba Blaj este și grupa A, de la Ankara (Turcia), acolo unde mare favorită este campioana mondială și europeană, Serbia, echipă ce are în componență trei voleibaliste ale campioanei României. Serbia le va avea ca adversare pe Finlanda, Bulgaria, Franța, Grecia și Turcia.
Mult succes naționalei României și celor șapte voleibaliste ale campioanei României prezente la turneul final al Campionatului European de Volei feminin! (pagina de facebook a Volei Alba Blaj)

Lasă un răspuns

Închideți meniul