VEZI AICI rezultatele celor de la ACS Școala de Fotbal Valea Frumoasei la turneul JUNIOR’S CUP de la Albena – Bulgaria! (GALERIE FOTO)

Grupa 2007
Pe o bază sportivă de vis, din comuna OBROCHISHTE, pe un teren ca o “masă de biliard”, am întâlnit puternica echipă bulgară CHERNO MORE VARNA !
După un meci extrem de echilibrat, echipa noastră a învins cu 3-0 (1-0) ! Am jucat foarte agresiv și compact în fața unei echipe extrem de tehnice și de rapide. Am făcut unul din cele mai bune meciuri ale noastre din acest an, în care au strălucit portarul Zdroba și jucătorii Vaida și Mihai VIntilă. Au înscris Mihai Vintilă 2, și Sergiu Todea pe contraatac, la finalul jocului. În rest, jocul l-au dominat bulgarii, care au avut un joc de posesie excepțional. Bravo băieți! Felicitări galeriei noastre!
În meciul al doilea la grupa 2007 la turneul JUNIOR’S CUP, am remizat, 0-0, cu puternica echipă MFC TICHA din VARNA.
A fost un meci de mare luptă și angajament, in care apărările ambelor echipe au jucat bine.
Un meci mare a făcut portarul nostru Robert Zdroba, care a avut 3-4 intervenții senzaționale!Trebuie spus că noi avem o echipă formată din jucători născuți în 2008, cu un singur titular din 2007, fapt ce reliefează și mai mult rezultatele noastre de până acum. Pe contraatac, Sergiu Todea a hărțuit echipa bulgară dar nu a reușit să înscrie. Oricum trebuie remarcat calitatea jocului echipelor bulgare, care au un joc de posesie foarte bun. Bravo băieți! Galeria a fost din nou la înălțime!Grupa 2005 
Am pierdut cu 2-1 (0-0) cu JUNIOR’S BERCENI. A fost un meci spectaculos, cu multe ocazii de gol, ratate de cei mai buni jucători ai noștri, Stefan Grosu și Ștefan Ionuț! Golul nostru a fost înscris de Stefan Grosu. Un meci bun au făcut și portarul Dani Groza și Teo Fleaca. Felicitări galeriei noastre! Bază din Albena este excepțională! Felicitări organizatorilor! (sursa pagina de facebook a Școlii de Fotbal Valea Frumoasei) 

GALERIE FOTO

Lasă un răspuns

Închideți meniul