Echipa Liceului Teoretic Petru Maior s-a clasat pe un meritoriu loc IV la Faza Finala a Gimnaziadei de Volei disputata in aceasta săptămâna la Izvorani! (GALERIE FOTO)

Echipele participante la această fază au fost repartizate în 2 grupe, echipele clasate pe primele 2 locuri în fiecare grupă urmând să joace în semifinale. Din prima grupă au făcut parte echipele din Dej – Cluj, Buzău – Buzău, Arad și Câmpulung Muscel – Argeș iar în grupa a 2-a au fost CTF I Bucuresti, Craiova – Dolj, Bacău și Ocna Mureș – Alba. Echipa noastră a câștigat meciurile cu echipele din Bacău și Craiova și a pierdut meciul cu echipa din București, astfel încât în semifinale meciurile au fost: Dej – Ocna Mureș și Buzău – CTF București. Calificate în finala mare au fost echipele din Dej și București iar in finala mică au jucat Buzău cu Ocna Mureș. Rezultatul final al competiției:
1. CTF Mihai I Bucuresti
2. LAPI Dej
3. Buzău
4. Liceul Teoretic Petru Maior Ocna Mureș
Jucătorul echipei noastre Antonio Ioja a primit diploma de cel mai de perspectiva jucător! Felicitari băieților și antrenorului Victoratos Lucian! Nu este puțin lucru acest rezultat obținut de echipa ocnamureșeană, clasarea pe locul 4 între toate școlile gimnaziale ale țării rămâne o superperformantă! (D.U.)

 

Lasă un răspuns

Închideți meniul