Cum alegem pe ce partide să pariem într-o zi plină?

Anumite zile sunt atât de pline de meciuri interesante și bune de pariat, încât anumiți pariori se simt efectiv depășiți de situația și nu știu exact cum să joace. Cel mai des se întâmplă în anumite zile de joi și sâmbătă. Pariorii știu de ce…

În astfel de zile pline, pasionații de adrenalină își pun anumite întrebări, cum ar fi:

  • Să fac un bilet lung, cu cote mai mici?
  • Să joc mai multe bilete mai scurte?
  • Să joc biletul la sistem -1 sau -2?
  • Să fac câte un bilet pentru fiecare campionat?
  • Să pariez mai mult pe goluri, să fie mai sigur?

Și lista poate continua, însă cred că mesajul este ușor de înțeles. La prima vedere, un cunoscător v-ar putea da următoarele sfaturi:

  1. Concentrează-te pe competițiile sau echipele cu care ești cel mai familiarizat;
  2. Uită-te peste cotele oferite pentru tipurile de pariuri la care ai cea mai mare rată de succes;
  3. Răsfoiește statisticile și veștile despre formațiile implicate;
  4. Adaugă pe o listă toate pariurile care ți se par bune;
  5. La final, elimină-le pe toate cele de care ești oarecum nesigur și păstrează-le pe cele mai bune.

Dacă vei urmări acești pași, probabil vei rămâne doar cu câteva selecții, pe care poți să le joci pe un singur bilet. Acum, ai și varianta să joci precum pariorii profesioniști, adică să joci acele pronosticuri în mod individual, fiecare cu aceeași miză. Însă dacă nu te vezi făcând asta, trebuie să te decizi dacă vrei să le joci simplu, în sistem sau dacă vrei să te folosești de handicapul asiatic pentru a alege piețe cu șanse ceva mai mari de reușită.

Uneori, când efectiv timpul este contra ta și totuși vrei să pariezi ceva, poți să te inspiri rapid din analizele sau ponturile altora ca punct de plecare, după care să te decizi tu ce să joci în ziua respectivă în baza temelor făcute de alții în locul tău. Îți vând și un pont în acest sens: pe site-ul celei mai mari comunități pariori de la noi din țară găsești biletul zilei updatat în fiecare zi. Analizele sunt scurte și concise, perfecte pentru momentele în care ești pe grabă. Nu uita însă că nu este indicat să copiezi ponturile altor pariori orbește, ci trebuie să le treci prin propriul filtru înainte de a decide ceva.

Un alt lucru pe care ai putea să-l faci este să analizezi meciurile cu cel puțin o zi în avans. Partea bună este că vei avea mai mult timp să te documentezi și că, cel mai probabil, vei prinde cote mai mari decât în ziua meciului, însă poți fi surprins de știri de ultim moment care ar putea influența probabilitățile. Totuși, dacă întâlnești astfel de situații poți folosi funcția Cash Out pentru a închide pariul, în cazul în care pariezi online.

Să-ți rezervi timp pentru a analiza istoricul mai multor campionate și formații în relația cu anumite tipuri de pariuri specifice este un lucru care merită încercat, pentru că te poate ajuta să-ți creezi o mică bază de date cu informații cheie despre anumite echipe. În baza informațiilor acumulate și actualizate, vei putea să analizezi mai rapid meciurile dintr-o zi încărcată și implicit să alegi mai ușor pronosticurile care merită încercate. Să nu-ți fie frică niciodată de schimbare!

Acest articol are un comentariu

Lasă un răspuns

Închideți meniul