Un meci de totul sau nimic! Volei Alba Blaj – Galatasaray Istanbul, astăzi de la ora 17:00!

Volei Alba Blaj va întâlni, marți, 12 februarie, Galatasaray Istanbul, în manșa a doua a sferturilor de finală ale Cupei CEV la volei feminin. Învinsă în turul de la Istanbul, scor 0-3, vicecampioana Europei are nevoie de o victorie cu 3-0 sau 3-1 și de câștigarea setului de aur în returul de la Sibiu, pentru a se califica în semifinalele competiției. Meciul Volei Alba Blaj – Galatasary Istanbul se va disputa în Sala Transilvania din Sibiu și va începe la ora 17:00. Intrarea este liberă. Partida nu va fi televizată, dar va putea fi urmărită, în format live-score, pe siteul www.cev.lu. Dezamăgită după rezultatul și prestația din meciul de la Istanbul, vicecampioana Europei caută să împingă disputa de marți în setul de aur și să producă o nouă surpriză în voleiul european, așa cum s-a întâmplat în 2018, când echipa noastră a învins Galatasaray Istanbul și s-a calificat în finala Ligii Campionilor. Rezultatul de atunci, 3-1, ar ajuta-o pe Volei Alba Blaj să joace setul decisiv, iar o prestație care să amintească de meciul de la București este pe buzele tuturor. Conștienți că la Istanbul echipa nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, oficialii Volei Alba Blaj speră ca marți spectatorii care vor veni în Sala Transilvania din Sibiu să vadă o altă evoluție a echipei favorite. Chiar dacă șansele de calificare par la prima vedere mici, după acel 0-3 de săptămâna trecută, formația noastră nu și-a pierdut încrederea. Atât căpitanul echipei, cât și antrenorul principal, promit că Volei Alba Blaj se va lupta pâna la ultima minge și contează, în meciul de la Sibiu, pe susținerea fanilor, așa cum se întâmplă la fiecare meci de pe teren propriu.

Nneka Onyejekwe, căpitan Volei Alba Blaj: „Nu sunt multe de spus despre meciul din Turcia. Ele au avut controlul asupra partidei și noi nu ne-am găsit ritmul, dar știu că putem să jucăm mult mai bine decât am făcut-o miercurea trecută și sper să reușim asta în meciul de marți. Este greu să joci împotriva unei echipe care evoluează în unul dintre cele mai puternice campionate din Europa, campionat în care aproape fiecare meci este dificil. În cazul nostru știu că întotdeauna este greu să joci împotriva aceleiași echipe într-un timp atât de scurt. Teoretic, șansele noastre sunt foarte mici dar eu cred în continuare în șansa noastră și sper să reușim <imposibilul>, iar dacă nu vom face asta, îmi doresc să ieșim cu capul sus de pe teren, știind că am jucat la cel mai înalt nivel și că am dat totul pe teren.”

Darko Zakoč, antrenor principal Volei Alba Blaj: „Suntem un pic dezamăgiți, pentru că la Istanbul nu am jucat așa cum ne-am dorit să o facem. Întâlnim o echipă valoroasă, știm că nu va fi ușor, dar am speranțe că vom juca mult mai bine în fața propriilor fani, pe care îi așteptăm alături de noi. Vom face tot ceea ce este posibil pentru a trimite meciul în setul decisiv și cred că și cu aportul publicului avem puterea să ne ridicăm la nivelul unui astfel de meci. Este clar că nu suntem favoriți, mai ales după evoluția din meciul tur, dar vom face tot ceea ce depinde de noi pentru a scrie din nou istorie pentru Volei Alba Blaj.” (sursa pagina de facebook a Volei Alba Blaj)

Lasă un răspuns

Închideți meniul