Se măreşte “Legiunea albaneză” din Liga 1!

Răzvan Dîlbea (originar din Aiud, 37 de ani), Dani Tătar (originar din Blaj, 31 de ani-ambii de la FC Hermannstadt, Nicu Carnat (originar din Alba Iulia, 20 de ani) de la Dunărea Călăraşi, acum la Sepsi Sf. Gheorghe, Dinu Moldovan (originar din Alba Iulia, 20 de ani) de la FC Voluntari şi Gicu Grozav (originar din Alba Iulia, 28 de ani) de la Dinamo Bucureşti, între timp a reziliat contractul, au fost jucătorii care au reprezentat judeţul în primul eşalon al fotbalului românesc. Astăzi, Dănuţ Nicula (originar din Blaj, 16 ani neîmpliniţi) şi Bogdan Jica (originar din Valea Lungă, 18 ani) au fost anunţat de cei de la Gaz Metan Mediaş că vor efectua deplasarea cu echipa de seniori a clubului în cantonamentul din Antalya! Dacă mai punem la socoteală că un alt fotbalist care are legătură cu fotbalul din judeţ, Răzvan Ivan (originar din Piteşti, 19 ani) de la Unirea Alba Iulia, este foarte aproape de o mutare în Liga 1…(Dan UDREA)

Acest Articol are 2 comentarii

  1. Si vedeti ca si jica bogdan ii tot din alba iulia , valea lunga …si si el face deplasarea in antalya…si a jucat la css blaj..

  2. Mulţam! Mai este portarul Andrei Cristea, are neamuri la Cib în Apuseni, dar e trecut Cluj Napoca ca loc al naşterii!

Lasă un răspuns

Închideți meniul