Programarea membrilor afiliaţi în vederea acordării vizelor anuale pentru 2019!

Începând din luna ianuarie, Federaţia Română de Fotbal – prin Departamentul Competiții – organizează operațiunile privind acordarea vizelor anuale pentru jucătorii seniori și juniori participanți în competițiile organizate. Pentru ca aceste operațiuni să se deruleze în condiții normale s-a stabilit ca echipele cluburilor din fiecare județ să se prezinte cu documentele necesare la FRF conform programării de mai jos:

Luni, 11.02.2019 – Alba, Hunedoara.

Pe această cale, Departamentul Competiţii le reaminteşte membrilor afiliaţi, că în conformitate cu decizia Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal din data de 27 iunie 2017, perioada de transfer aprobată pentru această iarnă este 29 ianuarie – 25 februarie 2019.

Totodată, cotizaţia anuală trebuie plătită de membrii afiliați în condițiile stabilite de articolul 51 din Statutul FRF.

Pentru acordarea vizei anuale, cluburile solicitante trebuie să prezinte la FRF următoarele documente:

  1. a) Carnetele de legitimare ale jucătorilor amatori;
  2. b) Licențele de jucători profesioniști;
  3. c) Tabelele nominale cu jucătorii, completate conform modelelor anexate mai jos, dar şi pe site-ul FRF, în secțiunea Documente, la rubrica Formulare. Aceste tabele sunt obligatorii şi se vor completa pentru fiecare echipă a clubului în parte (seniori, juniori U19, juniori U17), absența lor sau completarea lor fără respectarea formatului standard din modelul existent pe site-ul FRF, conducând la neacordarea vizelor. După completare, tabelele vor fi transmise obligatoriu și în format electronic către Departamentul Competiții la adresa [email protected]
  4. d) Contractele încheiate cu jucătorii profesioniști (dacă nu se află în evidențele FRF);
  5. e) Cerere de acordare a licenței pentru jucătorii amatori cărora li se schimbă statutul;
  6. f) Chitanță de plată a taxei de viză anuală. (frf.ro)

Lasă un răspuns

Închideți meniul