Gala Sportului 2018, luni 17 decembrie la Mercur Styl din Alba Iulia!

Luni, 17 decembrie, începând cu orele 17.00, la sala de  evenimente Mercur Styl din Alba Iulia, va avea loc „GALA SPORTULUI 2018”  în cadrul căreia vor fi acordate distincţii şi premii celor mai valoroşi performeri ai județului Alba, din domeniul sportiv, în anul 2018. Evenimentul, care se aşteaptă să fie o îmbinare perfectă de  performanţă şi eleganţă, a devenit o tradiţie a fiecărui final de an şi este organizat de către Consiliul Judeţean Alba și Direcţia Județeană pentru Sport şi Tineret Alba. La această gală sunt aşteptate aproximativ 250 de persoane, sportivi, antrenori, conducători de unităţi sportive, reprezentanți ai mass-media şi o serie de oficiali. Bugetul evenimentului însumează aproximativ 80.000 lei, iar cuantumurile individuale ale premiilor sunt cuprinse între 200 și 1.500 lei. Evenimentul va avea următoarele categorii premiate:

– Cel mai bun sportiv al județului Alba în anul competițional  2018 la sporturi olimpice respectiv neolimpice;

– Cel mai bun antrenor al județului Alba în anul competițional  2018 la sporturi olimpice respectiv neolimpice;

– Cel mai bun sportiv al județului Alba în anul competițional  2018 pe fiecare ramură de sport;

– Echipe;

– Sportivi veterani;

– Mențiuni, care vor fi acordate sportivilor medaliați la finalele campionatelor naționale și fazelor naționale ale ONSS pe ramură de sport și antrenorilor/profesorilor acestora și participanților la competiții internaționale oficiale;

– Voluntari și colaboratori.

De asemenea,  în cadrul Galei va avea loc și un eveniment caritabil prin care cei prezenți vor putea contribui la susținerea unui caz social propus de către organizatori sub egida “De Crăciun poți fi mai bun!”

INVITAT DE ONOARE la ediția 2018 a Galei Sportului este NORICA CÎMPEAN(Unchiaș), fostă atletă de top a județului Alba cu trei participări la Jocurile Olimpice, în proba de 20 km marș. Vă așteptăm să fiți alături de medaliații județului Alba!

La nominalizarea sportivilor şi antrenorilor pentru Gala Sportului 2018 au fost luate în calcul o serie de principii:

  • Cei mai buni sportivi ai judeţului atât în ierarhia generală cât şi pe ramură de sport au fost desemnaţi ţinând seama de cea mai valoroasă performanţă înregistrată în anul 2018.
  • Desemnarea celor mai buni antrenori s-a făcut prin cumularea punctelor obţinute de către toţi sportivii pregătiţi de acelaşi antrenor.
  • Au fost invitați, pentru a fi recompensați în cadrul Galei, sportivii medaliaţi la finalele campionatelor naţionale şi fazelor naţionale ale competiţiilor şcolare şi universitare şi sportivii componenţi ai loturilor naţionale pentru fiecare ramură de sport precum și antrenorii și profesorii acestora;
  • În categoria sportivi veterani au fost cuprinși medaliații la campionatele naționale și competițiile internaționale oficiale, la categoriile de vârstă peste 35 de ani.
  • Sumele au fost stabilite în conformitate cu HCJ nr.183/2015 și în funcție de nivelul performanțelor obținute și categoria de vârstă.
  • Cei nominalizaţi la mai multe categorii se vor regăsi pe statele de plată la o singură poziţie. (Comunicat de presă)

Lasă un răspuns

Închideți meniul