“Sănătate, Iulian Popa!” este mesajul celor de la Voinţa Teiuş pentru jucătorul accidentat, care se va opera mâine dimineaţă, de la CS Crăciunel! (GALERIE FOTO)

“În liga a V-a, Voinţa Teiuş – CS Crăciunel 2-1 (0-1). Am pierdut meciul dar nu e important lucrul ăsta ci faptul că jucătorul nostru Popa Iulian a suferit o accidentare groaznică, dubla fractură de tibie şi peroneu în urma unei intrări grosolane a celor de la Teiuş. Înainte de asta şi alte intrări ale unor jucători de la Teiuş au învineţit gleznele altor doi jucători ai echipei. Regretăm incidentul produs după accidentare când un jucător al nostru l-a lovit pe arbitru fiind eliminat dar trebuie un pic mai multă atenţie la modul în care sunt interpretate unele faze de joc de arbitru dar şi modul de implicare la joc a jucătorilor. Sănătate multă prietene şi HAI CRĂCIUNELU!!!” este mesajul postat pe pagina de facebook a celor din Crăciunel. În altă ordine de idei, o delegaţie a celor de la Voinţa Teiuş, antrenorul Rareş Niculaş alături de Alex Mara (n.a. cel care a provocat accidentarea), Bogdan Popa, Alex Costea, Rareş Tomuş şi Alex Iuga, a fost prezentă în această seară la Spitalul Judeţean din Alba Iulia, acolo unde l-a vizitat pe jucătorul accidentat în această după amiază şi care va fi supus unei intervenţii chirurgicale mâine dimineaţă. “Este un incident regretabil, jucătorul nostru, Alex Mara, şi-a cerut scuze şi la spital faţă de cel pe care l-a accidentat, şi am considerat că este omeneşte să încercăm să-i fim alături jucătorului de la Crăciunel. Îi dorim sănătate multă, succes la operaţia de mâine şi recuperare grabnică” a spus Rareş Niculaş. (Dan UDREA)

GALERIE FOTO

Acest articol are un comentariu

  1. Un episod la fel de neplăcut putea sa se întâmple și la ciumbrud-limba . Atac in postura de ultima apărător al portarului de la ciumbrud direct din săritura pe piciorul atacantului de la limba . Doar norocul a făcut ca atacantul celor de la limba sa scape cu câteva zgârieturi și un atac de panica cumplit . Arbitrul in cauza a acordat doar Cartonaș galben . Arbitrii sa nu se mai mire de ce sunt agresati verbal și fizic , pentru ca sunt depasiti de situații adesea . In rest , sănătate la toată lumea !

Lasă un răspuns

Închideți meniul