Cătălin Sărmăşan, impresaru’ “albanezilor”! Aseară, Vlad Dragomir (Perugia) a fost decisiv în jocul cu Padova! Urmează Nicu Carnat (Dunărea Călăraşi), Andrei Mărginean şi Raul Şteau (ambii de la Sassuolo Calcio)!

1Aseară, Vlad Dragomir (19 ani) fotbalist trecut şi prin curtea lui Arsenal Londra a fost decisiv, pasă de gol (numărul 24), în victoria pe care Perugia a repurtat-o aseară în jocul cu Padova iar jurnaliştii italieni nu au ratat ocazia de a-l pune în prim plan pe jucătorul român, ambii părinţi sunt născuţi în judeţul Alba, tătăl Mircea în Ohaba şi mama Dana în Valea Lungă, recent convocat şi la lotul naţional de tineret al României.

Vlad Dragomir îi fascinează pe jurnaliştii italieni. După prestatia din meciul cu Padova, se întrec în epitete la adresa internationalului roman de 19 ani, decretând “Contele Dragomir creează mereu panică”. După predictia că va deveni un jucător mare, presa italiană îl caracterizează astfel: “Copilul are un talent natural și o clasă cristalină, care, combinată cu diligența tactică pe care o rafinează încet-încet, îl poate face un jucător cu adevărat devastator. Mănâncă gleznele adversarilor și scoate din picioarele lor multe mingi. Când are ocazia să lovească, ar trebui să fie mai rece și mai precis, dar este totusi un “99” (19 ani) și ceea ce face el este deja apreciat. Iertati-ne pentru titlul acestui articol care ne amintește originile lui cu ale celui mai faimos personaj al României”. Fotbalistul este reprezentat de Cătălin Sărmăşan, un agent care mai are sub contract alţi trei tineri originari din judeţul Alba, în speţă Nicu Carnat (acum la Dunărea Călăraşi, trecut pe la Wolwerhampton Wanderers şi Esjberg), Andrei Mărginean şi Raul Şteau (Sassuolo Calcio). (Dan UDREA)

VIDEO-FOTO

Assistul reusit de Vlad Dragomir a deschis tabela unui meci dramatic, castigat de Perugia in cel de al doilea minut de prelungire.

Publicată de Catalin Sarmasan Football Management pe Marţi, 30 octombrie 2018

Lasă un răspuns

Închideți meniul