În Liga Campionilor la volei feminin, meci tur, VK UP Olomouc – Volei Alba Blaj 2-3! Returul se joacă, pe 30 octombrie, în Sala Sporturilor Transilvania din Sibiu!

Blăjencele, vicecampioane europene, au câştigat jocul tur din această seară, s-a jucat în Cehia, cu scorul de 3-2 (23-25, 25-16, 26-24, 25-27, 15-13) şi au prima şansă de a se califica în faza următoare a competiţiei. S-a jucat mai bine de două ore şi ,cu excepţia setului secund, diferenţa a fost de doar câte două puncte! Când la ele…când la noi! Decisivul a fost adjudecat de trupa din Mica Romă iar returul va avea loc marţi, 30 octombrie de la ora 18.00, în Sala Sporturilor Transilvania din Sibiu.Volei Alba Blaj: Lora Kitipova (6p.) – Mariya Karakasheva (0p.), Sara Hutinski (10p.), Ioana Baciu (25p.), Ana Lazarević (13p.), Nađa Ninković (13p.) – Suzana Ćebić (libero 1). Au mai jucat: Sonja Newcombe (16p.) şi Marina Vujović (libero 2); în lot Ramona Rus, Katerina Shidkova (Nneka Onyejekwe – accidentată, Lucie Smutná – neinclusă în efectiv). (D.U., sursa foto pagina de facebook a Volei Alba Blaj)

Acest Articol are 2 comentarii

  1. nenea adim , vezi ca e 2 -2. meciu nu s-a incheiat. jenant ziarist.

  2. Daca nu updatezi, cum fac eu, la un meci care e live, sau in direct, nu te-aş numi…jenant comentator! Nu te grăbi frate cu comentariile, asta înseamnă să dai un meci în timp real! E CAM GREU…PENTRU UNII…ALŢII! SĂ ÎNŢELEAGĂ CE ÎNSEAMNĂ UN SITE! SARA FAINĂ!

Lasă un răspuns

Închideți meniul