CE RĂU V-AM FĂCUT? Viitorul Sîntimbru se retrage din Liga a IV-a!!! „Domșa este la al treilea episod în trei luni! Vrem să tragem un semnal de alarmă! Am ajuns istorie din cauza aroganței și prostiei unor oameni!”, afirmă președintele Adrian Hulea!

Viitorul Sîntimbru se retrage din Liga a 4-a, președintele Adrian Hulea depunând azi o hârtie oficială în acest sens la Asociația Județeană de Fotbal Alba, retragerea referindu-se și la echipa de juniori A1, cât și la cea de seniori, cea mai veche formație a eșalonului fotbalistic! Adrian Hulea și-a anunțat intențiile încă de la finele partidei de vineri, de la Zlatna, precizând că va retrage echipa, după un diferend cu centralul aiudean Mihai Domșa, petrecut la finalul întâlnirii, dacă va fi suspendat (a primit 4 etape, iar portarul Pascu – 3 runde din partea Comisiei de Disciplină). „Din păcate Viitorul Sîntimbru este istorie de astăzi din cauza aroganței și prostiei anumitor oameni. Sper să tragem un semnal de alarmă prin această retragere, pentru că lucrurile nu merg deloc spre bine în fotbalul județean. Eram cea mai veche echipă din competiție, iar AJF Alba și Comisia Județeană de Arbitri Alba trebuie să-și pună anumite întrebări despre „cavalerii fluierului”, despre aroganța lor! Domșa este la al treilea episod în decurs de câteva luni, restul suntem toți proști și doar „fluierașii” au dreptate. Pot zice că am renunțat la copilul meu, îmi pare rău, mă doare inima, dar nu se mai poate așa! Atât timp cât se minte în rapoartele de joc și se fac alte multe chestii, ne pare rău, să joace ei fotbal, cu observatorii, de acum încolo. Poate vom mai reveni în fotbal, dar doar atunci când se va schimba ceva. Îmi pare rău de jucători, le mulțumesc pentru tot și tuturor celor care au fost alături de noi în acești ani„, s-a revoltat Adrian Hulea, fiul vicepreședintelui AJF Alba, Ovidiu Hulea. L-am sunat pe Adi Hulea şi mi-a spus „Nu mai pot nea Udrea! Este cel puţin ciudat ce se întâmplă! Efectiv nu mai pot să duc chestiile astea!”. (Dan UDREA)

Acest articol are un comentariu

  1. DEMETER IOAN

    SE POT SPUNE MULTE DESPRE FAMILIA HULEA (TATAL SI FII), DAR UN LUCRU ESTE SIGUR, AU IUBIT SI IUBESC FOTBALUL, IAR VIITORUL SANTIMBRU A FOST SI ESTE VIATA LOR ! NU CUNOSC TOATE RESORTURILE CARE L-AU IMPINS PE ADI HULEA SA IA ACEASTA DECIZIE, DAR … DACA EL AL CARUI TATA ESTE VICEPRESEDINTE AL AJF ALBA SPUNE ANUMITE LUCRURI, CRED CA CEI CARE SUNTEM IN BIROUL AJF ALBA, TREBUIE SA NE PUNEM INTREBARI.
    CA EPREZENTANT AL LIGII A IV-A IN BIROUL AJF ALBA, AM SA PROPUN CA PUNCT PE ORDINEA DE ZI A PRIMEI SEDINTE DE BIROU AL AJF ALBA, “LIGA a IV-a ALBA – FOTBALUL INCOTRO ?”

Lasă un răspuns