Strategie simplă de pariuri: Schimbă-ți norocul în doar câteva minute!

Am încercat numeroase strategii de pariuri de-a lungul ultimilor ani, însă niciuna nu a fost la fel de profitabilă ca aceasta. Este vorba despre metodă simplă, bazată pe un money management precaut și pe capacitatea de a cântări cu obiectivitate pronosticurile. Chiar dacă eu am avut succes aplicând această formulă, asta nu înseamnă că și tu vei câștiga neapărat, pentru că fiecare dintre noi gândește lucrurile altfel, însă poți face o încercare, cu sau fără bani, iar apoi poți decide singur dacă merită să continui în acest mod sau mai bine te uiți în altă parte. Să îți spun despre ce e vorba…

Oricine și-a petrecut câteva ore căutând informații despre pariorii iscusiți a aflat că cei mai mulți dintre aceștia joacă numai pariuri individuale, și este adevărat, însă pentru ca eu să fac asta, ar însemna să joc niște sume pe care nu mi le permit să pierd, întrucât altfel, jucând sume mici, nu aș putea să fiu suficient de disciplinat; este o realitate! Totuși, nu vreau să fac astfel de tâmpenii și de aceea am încercat să caut o metodă profitabilă de joc care să nu presupună scoaterea mea din zona de confort.

Da, sunt perfect conștient de faptul că adăugând fiecare selecție suplimentară pe un bilet, marja de câștiga a casei se mărește, deci valoarea cotei totale se îndepărtează de ceea ce ar trebui să fie. Tocmai de aceea pariez două sau cel mult trei selecții pe bilet. Practic, deși nu mă las ghidat de cote, prefer să joc bilete cu cote de cel puțin 3.00. Fac asta pentru că astfel îmi pot menține niște așteptări financiare stabile și pot face mai bine comparații atunci când încerc să-mi îmbunătățesc jocul.

(link pe poza https://www.digisport.ro/tenis/un-nou-episod-dintr-unul-din-clasicele-tenisului-feminin-al-30-lea-meci-dintre-serena-si-venus-williams-510951)

Un al aspect important al abordării este însăși strategia de money management. Fiecare este liber să joace cât își dorește, însă eu prefer să stau mai liniștit, în detrimentul unui potențial profit mai mare pe termen scurt. Îmi calculez 2% din banca inițială și folosesc respectiva sumă ca miză pentru fiecare pariu. Miza nu o recalculez decât atunci când fac o depunere sau o retragere, pentru că altfel risc să stric echilibrul creat. Asta mă menține pe linia de plutire. Când prin o lună negativă, pierderea parcă nu este atât de dureroasă, iar când lucrurile decurg bine, sentimentul de a încheia luna pe plus mă mulțumește, așa că nu mă deranjează un profit mai mic.

De fapt, eu depun oricum aproape lunar și efectuez numai o singură retragere pe an. Nu depun pentru că mi se termină fondurile, ci pentru că acesta este modul meu de a face economii, pe care le și rotunjesc.

Bun, dar cei mai mulți dintre voi vă veți întreba cum fac să aleg acele două sau trei pronosticuri. Ei bine, am descoperit pe propria piele că și în pariuri, cantitatea contează. Dacă pariez 4-5 bilete pe zi, nu prea reușesc să realizez profit la sfârșit de lună, însă lucrurile stau altfel dacă joc un bilet sau cel mult două pe zi. Practic, această regulă mă ajută să nu pariez de plictiseală, să nu joc la recuperare, să nu îmi fac speranțe deșarte că mă voi îmbogăți peste noapte din pariuri și așa mai departe.

În principal, îmi fac o selecție de partide de interes, urmărind sugestiile caselor de pariuri, concursuri și un site cu pronosticuri. După ce am lista scurtă de partide, îmi aloc două ore pentru a le analiza. Evident, nu găsesc suficiente informații relevante despre multe dintre aceste evenimente, așa că mă mulțumesc cu cele două sau trei la care am ceva date bune de evaluat. În funcție de rezultatul analizei aleg să joc 3 cote de aproximativ 1.45 sau două cote de 1.75. Cele mai multe pronosticuri sunt alese pe tipuri de pariuri cu Handicap Asiatic, însă mai intră și soliști din când în când.

Scopul meu este să câștig jumătate dintre biletele jucate, însă dacă păstrez cota peste 3.00 realizez profit chiar și dacă numai 35% dintre bilete sunt câștigătoare. Ideea de bază este să mă distrez făcând ce-mi place și să joc inteligent, să-mi exersez autocontrolul și să nu las ca acest hobby să devină un viciu. Dacă vrei și tu să încerci această metodă, nu-ți face așteptări prea mari, ci ține-te de treabă, lucrează mult la analiza și selectarea meciurilor și nu uita să te distrezi în timp ce faci asta!

Lasă un răspuns

Închideți meniul