La juniori D, Școala de Fotbal Valea Frumoasei, finalista etapei de zonă de la Cluj! Unirea Alba Iulia o înfrângere şi o remiză în zona de la Reşiţa!

Școala de Fotbal Valea Frumoasei a reușit cea mai importantă performanță de până în prezent a uneia dintre  reprezentantele județului Alba la etapele superioare ale competițiilor juvenile, calificându-se în finala etapei de zonă a juniorilor D de la Cluj-Napoca. Echipa condusă de Bebe Brumaru a disputat ultimul act al turneului din Parcul “Iuliu Hațieganu”, pierdut 0-2 (0-0) cu Luceafărul Cluj, o candidată la câștigarea titlului național la această categorie de vârstă, Under 13. “Sunt foarte mulțumit de copii, rezultând un turneu foarte reușit în ceea ce ne privește și o reprezentare onorabilă a județului. A contat foarte mult și faptul că am avut în efectiv doar cinci jucători din anul 2005, alți șase fiind cu un an mai mici, iar Todea și Rădac, chiar din 2008!”, a declarat Bebe Brumaru. La etapa de zonă, Școala de Fotbal Valea Frumoasei a înregistrat următoarele rezultate, în grupă: *5-1 cu Viitorul Zalău (goluri Daniel Fălămaș și Ștefan Glonț – câte două, Tudor Gall); *2-1 (0-1) cu AS Atletic Kids Gurghiu (au înscris Sergiu Todea și Ștefan Glonț); *0-3 (0-1), cu Juniorul Satu Mare.

Unirea Alba Iulia (antrenor Raul Unchiaş) a pierdut, la Reşiţa, cu scorul de 3-0 în faţa echipei locale şi a terminat 2-2, dublă Ştefan Laurenţiu Dodoc, cu Dynamic Craiova (oltenii s-au impus la penalty-uri cu 3-2). FELICITĂRI COPII, ANTRENORI ŞI PĂRINŢI! (Dan UDREA, sursa foto pagina de facebook a Şcoala de Fotbal Valea Frumoasei)

Lasă un răspuns

Închideți meniul