Evită aceste 5 greșeli la pariuri sportive dacă vrei să progresezi!

Nu-ți garantăm succesul în pariuri, dar îți putem spune că îți vei îmbunătăți performanțele la pariuri sportive dacă ții cont de aceste sfaturi furnizate de către profesioniști. Mulți împătimiți cad pradă acestor 5 greșeli, însă tu acum ai ocazia de a învăța din greșelile altora și de a învăța ce trebuie să faci pentru a avea șansa de a deveni un parior iscusit pe termen lung!

1. Nu cumpăra ponturi de la meciuri trucate

Fie că este vorba despre pagini sau grupuri de Facebook, de site-uri cu arhive de pronosticuri false, acompaniate de poze și de filmulețe cu bilete câștigătoare și teancuri de bani, nu te lăsa păcălit de astfel de mascarade. Cei care se ocupă cu asta nu sunt altceva decât infractori care vor să-ți ia banii.

Nici o persoană care se implică în meciuri trucate nu își periclitează cariera, libertatea, familia și poate chiar viața, pentru a dezvălui astfel de informații compromițătoare unor necunoscuți de pe internet, care ar putea să-i raporteze și să le facă zile fripte.

2. Testează strategiile înainte de a investi serios în ele

Dacă pariezi 1 RON pe bilet pentru a testa o strategie pe termen mediu sau lung, vei putea observa ce performanțe obții din punct de vedere procentual, calculând ROI sau Yield. Așa că nu trebuie să te grăbești să joci mize mari înainte de a știi la ce poți să te aștepți.

Vezi care este depunerea minimă la casele de pariuri online de top recomandate de specialiști și începe de jos. Abia după ce dispui de un eșantion consistent de rezultate gândește-te să ridici ștacheta. Specialiștii din cadrul comunității pariorilor din România le recomandă tuturor jucătorilor să nu investească mai mult de 10% din veniturile lunare în jocuri de noroc.

3. Nu lua decizii pripite după ce auzi o informație de ultimă oră

Dacă s-a accidentat Messi, asta nu înseamnă că Barcelona va pierde următorul meci. Din contră, poate că înlocuitorul său va fi extrem de motivat să impresioneze și va da un randament excelent. Până la urmă, cine s-ar fi aștepta ca Messi să devină mai bun decât Ronaldinho, atunci când argentinianul a debutat în tricoul blaugrana?

Ideea este că de multe ori, pariorii tind să citească o știre și se pripesc în a stabili un pronostic, fără să cunoască toate despre un anume eveniment sportiv, fără să fi analizat acea partidă în detaliu în prealabil. Cântărește fiecare argument pro și contra cu grijă și nu te grăbi să iei decizii fără să ai la îndemână toate datele. Mai bine spui pas unei astfel de „oportunități”, decât să-ți faci o obișnuință din a paria după ureche.

4. Nu te lăsa luat de val atunci când pariezi live

Pariurile live reprezintă, fără îndoială, o metodă rapidă atât pentru a-ți mări banca, cât și pentru a te duce la faliment. De aceea, trebuie să nu te lași luat de val, pentru că există destule tentații în acest sector. Spre exemplu, mulți începători se lasă păcăliți de cotele mari ale anumitor pronosticuri care nu par „imposibile”; cu toate acestea, casele de pariuri nimeresc de cele mai multe ori probabilitățile, fapt pentru care, investind puțin câte puțin în astfel de pariuri, nu vei putea realiza profit.

O altă capcană este cea a statisticilor live, care favorizează clar o echipă sau un sportiv, însă fără să fi analizat meciul în prealabil și să fi văzut partida live video, îți va fi foarte greu să știi cu adevărat care este situația de pe teren, pentru că cifrele pot fi înșelătoare.

Nu în ultimul rând, chiar dacă vezi partida live, dacă nu cunoști competiția și competitorii, ai putea să fii indus în eroare de către dominația temporară a unei combatante. În sport, forma de moment se poate schimba de la un minut la altul, iar dacă tu nu ești în temă, vei lua de cele mai multe ori decizii greșite.

5. Nu încerca să-ți recuperezi pierderile imediat

Acceptă înfrângerea, pentru că face parte din joc. Fiecare parior din lumea asta trece prin momente nefaste. Da, chiar și cei mai buni tipsteri din lume mai au câte o lună negativă pe an, sau chiar două. Se întâmplă, este perfect normal în pariuri. De aceea, stabilește-ți un obiectiv pe termen lung și nu te lăsa afectat de seriile negative. În momentele în care ești nervos și nerăbdător, având tentația să mărești miza în mod nejustificat și să te abați de la planul inițial, cel mai bine este să iei o pauză și să revii după ce te-ai liniștit, fie că este vorba de câteva ore sau câteva zile. Să fie verde!

Lasă un răspuns

Închideți meniul