Sâmbătă, 19 mai 2018, ora 18.00, pe stadionul “Cetate” din Alba Iulia, CS Gaz Metan Mediaș – CS U Craiova, finala Campionatului Național Under 19!

În ANUL CENTENAR, la împlinirea a 100 de ani de la MAREA UNIRE, Alba Iulia este gazda Finalei Campionatului Național de Juniori U-19, eveniment organizat de Federația Română de Fotbal, în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia, Consiliul Județean Alba și Asociația Județeană de Fotbal Alba! Sâmbătă, 19 mai 2018, cu începere de la ora 18.00, Stadionul “Cetate” din Alba Iulia, INTRAREA ESTE LIBERĂ, este gazda unui eveniment fotbalistic de seamă, finala Campionatului Național Under 19, între CS Gaz Metan Mediaș și CS U Craiova. CS U Craiova este pregătită de antrenorul Mugur Gușatu (fostul golgheter al Timișoarei) și a câștigat turneul zonal de pe “Extensiv”, 5-3 cu CSA Steaua București (semifinale) și 4-2 cu CS Mioveni (în finală). În schimb, “găzarii”, conduși de Flavius Boroncoi au trăit periculos turneul zonal de la Șiria, impunându-se în ambele jocuri după loviturile de departajare: 8-6 (3-3), cu ACS Fotbal Club Kiss Baia Mare (semifinale) și 4-3 (1-1), finala zonală cu gazda AFC UTA Arad. Partida va fi arbitrată de Denis Haidiner (Hunedoara), Adrian Mărginean şi Daniel Popa (ambii din Aiud), iar Ioan Boldea (Ciuguzel) a fost delegat arbitru de rezervă.

De remarcat, faptul că şi finala Campionatului Naţional U17 trebuia să aibă loc de asemenea pe arena albaiuliană, cu începere de la ora 15.00, dar cum în ultimul act vor juca AKS Csikszereda Miercurea Ciuc 1 cu AKS Csikszereda Miercurea Ciuc 2 s-a decis ca respectiva partidă să se dispute, cel mai probabil, la Miercurea Ciuc. (D.U., ajfalba.ro)

Lasă un răspuns

Închideți meniul