Programul la Cupa Arbitrilor „Simion MULEA” ediția a V-a, care va avea loc astăzi, 3 februarie 2018, la Sala de Sport din Ocna Mureș!

Cupa Arbitrilor se desfăşoară în memoria celui care a fost “Simion Mulea”, arbitru şi observator în cadrul subcomisiei de arbitri Aiud din anul 1979 până în 07 februarie 2014, când Dumnezeu a decis ca el să ne “observe” de acolo de sus…din ceruri.Cupa Arbitrilor. CUPA ARBITRILOR – “Simion Mulea” este organizată în general de SUBCOMISIA DE ARBITRI care a câștigat trofeul în ediția precedentă, la această ediție făcându-se o derogare, deoarece Subcomisia Aiud nu a putut organiza competiția, în acest an Subcomisia de Arbitri Ocna Mureș fiind gazdă. La această competiţie vor lua parte echipe aparţinând: Subcomisiei de Arbitri Aiud, Subcomisiei de Arbitri Alba Iulia, Subcomisiei de Arbitri Blaj, Subcomisiei de Arbitri Ocna Mureș, Subcomisiei de Arbitri Teiuș și Subcomisia de Arbitri Cugir. Scurt istoric: Ediția a I-a: a fost organizată de subcomisia de arbitri Teiuș și a fost câștigată de subcomisia de arbitri Blaj; Ediția a II-a: a fost organizată de subcomisia de arbitri Blaj și a fost câștigată de subcomisia de arbitri Aiud; Ediția a III-a: a fost organizată de subcomisia de arbitri Aiud și a fost câștigată de subcomisia de arbitri Alba Iulia; Ediția a IV-a: a fost organizată de subcomisia de arbitri Alba Iulia și a fost câștigată de subcomisia de arbitri Aiud; Ediția a V-a: va fi organizată de subcomisia de arbitri Ocna Mureș, în data de 3 februarie 2018, cu începere de la ora 09:00, la Sala de Sport din Ocna Mureș.

În urma tragerii la sorţi, care a avut loc vineri -02.02.2017- la sediul AJF Alba, programul este următorul: Grupa A Subcomisia de arbitri AIUD, Subcomisia de arbitri TEIUȘ, Subcomisia de arbitri BLAJ. Grupa B Subcomisia de arbitri ALBA IULIA, Subcomisia de arbitri OCNA MUREȘ, Subcomisia de arbitri CUGIR.

PROGRAM Ora: 09:00 Subcomisia de arbitri AIUD – Subcomisia de arbitri TEIUȘ, Ora: 09:40 Subcomisia de arbitri ALBA IULIA – Subcomisia de arbitri OCNA MUREȘ, Ora: 10:20 Subcomisia de arbitri TEIUȘ – Subcomisia de arbitri BLAJ, Ora: 11:00 Subcomisia de arbitri OCNA MUREȘ – Subcomisia de arbitri CUGIR, Ora: 11:40 Subcomisia de arbitri AIUD – Subcomisia de arbitri BLAJ, Ora: 12:20 Subcomisia de arbitri ALBA IULIA – Subcomisia de arbitri CUGIR, Ora: 13:00 Semifinala 1: Loc 1 Gr. A – Loc 2 Gr. B, Ora: 13:40 Semifinala 2: Loc 2 Gr. A – Loc 1 Gr. B, Ora: 14:20 Finala mică: Invinsă  Semifinala 1 – Invinsă Semifinala 2, Ora: 15:00 Finala mare: Câștigătoare Semifinala 1 – Câștigătoare Semifinala 2, Ora: 15:45 FESTIVITATEA DE PREMIERE – Locul I, Locul II și Locul III; – Cel mai bun portar; – Golgheterul turneului; – Jucătorul turneului: trofeul “Ștefan Vescan” (În memoria fostului arbitru divizionar și observator de arbitri, timp de peste 40 de ani, în cadrul Comisiei Județene a Arbitrilor Alba, acesta “transferandu-se” în echipa îngerilor, în data de 13.12.2017). (ajfalba.ro)

Lasă un răspuns

Închideți meniul