Unirista din Giulești: “Sper ca Unirea și Rapid să se reîntâlnească în Liga 1!” (GALERIE FOTO)

Se numește Elena Loredana Irava! Este fan al celor de la Rapid București iar în urmă ce vreo lună, poate două, am văzut-o la Alba Iulia. La un meci pe care Unirea l-a jucat împotriva celor de la…Unirea! Dej! Nu am fost atunci deloc inspirat pentru a face un interviu. dar cu timpul am reușit. ȘI AM PRIMIT O EXCELENTĂ LECȚIE DE VIAȚĂ, UN MESAJ SIMPLU DESPRE CEEA CE ÎNSEAMNĂ SĂ FII SUPORTER! VEZI AICI! MULȚAM!

1.DE CE FOTBAL, DE CE RAPID BUCUREȘTI?

Sinceră să fiu, nu mi-a plăcut fotbalul de la început, mă plictisea groaznic! Mă uitam cu tata la meciurile Oțelului Galați (el fiind din zonă), eram prea mică să înțeleg, mai ales ca fată, ce este acela un offside dar…cu răbdare am prins gustul! La început mergeam săptămânal pe Sportul Studențesc, în tribune era mai liniște la meciurile lor, am fost acolo până au retrogradat în Liga 2, iar apoi i-am zis tatălui meu să mergem să vizităm Giuleștiul pentru că nu fusesem niciodată, deși stăteam foarte aproape! Zis și făcut! În clipa aceea când am intrat la firul ierbii a fost…WOW! Am dat o tură de stadion și efectiv mi s-a făcut pielea de găină! Apoi am văzut că au un loc amenajat pentru persoanele cu dizabilități în care aș putea sta și la meciuri, așa a urmat și primul meci al Rapidului live (prin 2006) și iată-mă și acum tot aici. Cred că Rapidul m-a ales pe mine!

2. CE TE-A ADUS LA MECIUL DE LA ALBA IULIA?

Ciprian Selagea este ,,vinovatul”! Nu era în plan să vin la meci, eram în vacanță la Hunedoara (l-am sunat și era puțin prins cu meciurile) așa că m-am decis să merg eu să îl revăd și să mai stăm puțin la povești, așa cum o făceam la Rapid pe vremea când era jucătorul nostru dar nu a fost cu noroc să și joace la meciul acela (n.a. în partida cu Dejul, scor 1-0, Cipri Selagea a fost menajat). Cât despre el, îmi place foarte mult ca om, ca jucător e un minunat, ambițios și dă totul pe teren pentru că iubește foarte mult ceea ce face și cred că e născut să joace fotbal și zi și noapte. După mine, cred că e cel mai bun jucător de la Unirea, nu degeaba e și căpitanul echipei voastre! Cipri e numărul 1!

3.POVESTEȘTE-MI O AMINTIRE PLĂCUTĂ ȘI UNA NEPLĂCUTĂ A SUPORTERULUI IRAVA ELENA LOREDANA!

Pffffff! Greu de spus! Am multe amintiri plăcute, să mă gândesc…Acel meci când am bătut Steaua cu 5-1 pe Giulești, dar cred că amintirile cele mai frumoase sunt înainte de meciuri, atunci când jucătorii vin să vorbească cu tine și ne încurajăm reciproc iar la final să fim cu toții fericiți sau să suferim împreuna. Neplăcute? Nu cred că există, atât timp când sunt pe Giulești alături de băieții mei totul e perfect!

4. CREZI CĂ RAPID ȘI UNIREA ALBA IULIA SE VOR ÎNTÂLNI ÎN VIITORUL APROPIAT ÎN LIGA 1?

De ce nu? Ambele sunt echipe bune, cu o tradiție în spate și merită să fim acolo în Liga 1! Acum nu rămâne decât să promovăm amândoua an de an și să ajungem cât mai sus. Mi-ar plăcea un meci cu Unirea, pe Giulești, ar fi frumos să îl mai revăd pe Selagea la noi acasă, de ce nu chiar în tricoul Rapidului! Asta ar fi dorința mea! (Dan UDREA., foto arhiva personală a invitatei speciale de astăzi).

GALERIE FOTO

Lasă un răspuns

Închideți meniul