Unirea Alba Iulia – Panduriii Târgu Jiu 1-1! Gol după 7 ani marca…Gicu Grozav! (GALERIE FOTO-VIDEO)

Internaţionalul român Gicu Grozav a îmbrăcat iarăşi tricoul echipei sale de suflet, Unirea Alba Iulia, fiind titular în partida amicală de lux, cu fosta prim-divizionară Pandurii Tg. Jiu, idolul din „Cetate” revenind cu gol în „alb-negru”, în remiza 1-1 (1-1) cu gruparea gorjeană! Din cauza ploiii și a vântului puternic, partida a fost întreruptă în minutul 73, de centralul Horațiu Balea, după „modelul” de la Galtiu, cu CSM Școlar Reșița! În jur de 800, poate 900,  de spectatori s-au regăsit la terenul secund al Stadionului „Cetate”, dornici să-și revadă favoriții, dar și pe idolul Gicu Grozav, salvatorul Unirii, alături de Mihai Oancea și Hans Schuller. Și revenit după 7 ani în tricoul echipei din orașul natal, Gicu și-a luat numărul favorit, „7” și a dat drumul la spectacol. Revederea din teren cu prietenul său Cipri Selagea s-a concretizat cu o acțiune de finețe, pasă filtrantă a căpitanului unirist, preluare elegantă a lui Gicu și finalizare în stil de mare fotbalist. Gicu a celebrat reușita cu o tumbă, iar spectatorii au început să scandeze „Unirea, Unirea”. Ca pe vremuri!!! Deschiderea scorului a fost prefațată de ocazia lui S. Turuș (2), când Rotaru a îndepărtat de pe linia porții, Gorjenii nu au uitat fotbalul și au început să lege pasele, iar nou-venitul V. Bujor (37) a egalat după un balon primit de la Trifu. După căldura sufocantă din primul mitan, peste 37 de grade, în repriza secundă s-a pornit o ploaie vijelioasă ce i-a alungat pe fanii Unirii. UN…MARE PLUS! UNIREA ALBA IULIA A BENEFICIAT DE UN PUBLIC NUMEROS, DORNIC DE FOTBAL! BRAVO 9!

Unirea Alba Iulia: Căt. Suciu – F. Morar, Scrob, Al. Man, Ad. Matei,  B. Ştef, Selagea, Al. Giurgiu,Tat – S. Turuş, Gicu Grozav, după pauză au mai intrat Apetri, Jude, Onacă,  Davidaș, Lăsconi, S. Fulea. Antrenor Adi Himcinschi.

Pandurii: Stanca – Rotaru, Ciobanu, Lung, Vasilescu – Zainea, Petrescu – Trifu, Cocîrlă, Șendroiu – Bujor; iar după pauză Popescu, Celea, Ghidurea, Georgescu, Vodă – Pîrvulescu, Dănăricu – Cioiu, Gianimu, Dodoi – Mărgărit. Antrenor Mihai Teja. (D.U. ,foto și video N.P.)

GALERIE FOTO-VIDEO

 

Lasă un răspuns

Închideți meniul