La Boltă a terminat pe locul trei în Cupa României la minifotbal! Urmează Lin&Ema și Beer Hunters în Campionatul Național! (GALERIE FOTO)

Deținătoarea Cupei României, La Boltă (foto mare), a terminat pe locul al treilea actuala ediție a competiției la care au participat 84 de echipe, meciurile s-au desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute la Cluj. După ce au învins în faza grupelor pe M Design Iași, scor 4-2 și AMG Bistrița, scor 6-0, conjudețenii au trecut în prima fază eliminatorie cu scorul de 7-0 de CSKA Reșița, în 16-zecimi s-au impus cu scoriul de 3-0 în fața celor de la TSE Rent a car, în optimi au câștigat cu scorul de 4-2 în disputa cu Cariocas Cafe iar în sferturi au învins, scor 3-1, pe Colosseum Iași. Din păcate, în semifinale au cedat, scor 2-4, cu Boromir dar au câștigat finala mică, scor 4-3, cu Maracana Biled și au terminat competiția pe podium. FELICITĂRI! Lotul de jucători a fosr format din Octavian Pojar, Radu Ștefan, Trif Răzvan, Găldean Nicolae, Alex Lăcătuș, Răzvan Frențiu, Adrian Lăcătuș, George Goronea, Sorin Fulea, Andrei Fulea, Alexandru Daniel Mura, Homorozan Petrică și “căpitanul” Marian Găldean. “Am dovedit încă o dată că jucăm doar pe teren…și nu ne interesează nimic altceva…Am demonstrat că jucam cel mai frumos fotbal și prin jocul nostru de pase am încântat publicul care ne-a aclamat la fiecare meci… Păcat că domnii arbitrii au reușit să distrugă această echipă frumoasă prin deciziile lor ,CONTESTATE de toată mulțimea de spectatori prezentă la meciul cu Boromir. La acest turneu am avut numai puțin de 33 de goluri marcate și doar 10 primite. Mulțumim familiei Buzdea cât și colaboratorilor noștri care ne-au susținut și au fost lângă noi de la primul până la ultimul meci, precum și toturor care ne-au sustinut pe durata întregi competițiil”, spune portarul Tavi Pojar.

Program Campionatul Național la minifotbal – Bacău 2017. „Albanezele” vor juca astfel: MIERCURI 12 IULIE 2017 Ora 19:00 Grupa D Lin&Ema Alba Iulia (foto mic stânga) – Extratereștrii Bistrița. JOI, 13 IULIE 2017 Ora 10:00 Grupa D MFC Corvinul HD – Lin&Ema Alba Iulia, Ora 13:00   Grupa A Beer Hunters Alba Iulia (foto mic dreapta) – Sporting Brad-Deva, Ora 18:00 Grupa A Sanorom Bolotești – Beer Hunters Alba Iulia. VINERI, 14 IULIE 2017 Ora 9:00 Grupa D Lin&Ema Alba Iulia – Old Boys București, Ora 12:00 Grupa A Beer Hunters Alba Iulia – Divertis Târgoviște, Ora 14:00 Grupe D AEK Oradea – Lin&Ema Alba Iulia, Ora 17:00 Grupa A AS Hermannstadt Sibiu – Beer Hunters Alba Iulia. Notă: în caz de egalitate în faza grupelor, se vor executa lovituri de departajare. Notă: la finalul fazei grupelor se va efectua tragerea la sorți a sferturilor de finală, cele 4 câștigătoare de grupă urmând să fie plasate în urna 1 iar cele patru locuri 2 în urna 2. Notă: două echipe care au fost în aceeasi grupă NU pot juca între ele în faza sferturilor de finală. (D.U., campionateminifotbal.ro)

GALERIE FOTO

Lasă un răspuns