Cu fanfara (din Petrești) spre promovarea în Liga a III-a! Mâine se joacă returul dintre Șurianu și Viitorul! HAI LA MECI!

Mâine, cu începere de la ora 17.30, stadionul Arini din Sebeș va găzdui jocul retur dintre campioana județului Alba, Șurianu Sebeș și campioana județului Caraș Severin, Viitorul Caransebeș, învingătoarea dublei manșe urmând să facă pasul spre cel de-al treilea eșalon al fotbalului românesc. După cinci promovări consecutive în Liga a III-a, județul Alba are o șansă importantă de a trimite o altă grupare în respectivul eșalon, mai ales că în jocul tur, disputat sâmbăta trecută la Caransebeș, trupa lui Doru Oancea s-a impus cu scorul de 2-1! Gazdele s-au pregătit ca la carte pentru manșa retur a duelului cu gugulanii iar fanfara din Petrești va fi prezentă la rându-i la meci. Cum însă un astfel de joc nu este niciodată câștigat dinainte, alb-albaștri din Arinii Sebeșului trebuie să abordeze întâlnirea cu maximă seriozitate, iar mai apoi baia din fântâna arteziană și banchetul de final de sezon de la Crama Turn din Sebeș pot încununa un an perfect pentru sebeșeni. HAI ȘURIANU! (Dan UDREA)

Un comentariu la “Cu fanfara (din Petrești) spre promovarea în Liga a III-a! Mâine se joacă returul dintre Șurianu și Viitorul! HAI LA MECI!

  1. După un meci excelent făcut la Caransebeș în care ați întors spectaculos rezultatul final, sper ca mâine să faceți un joc mai bun care să vă poarte din nou spre victorie și implicit spre PROMOVAREA ÎN LIGA A 3-A! HAI BĂIEȚI! HAI ȘURIANU! SUNT ALĂTURI DE VOI CU INIMA, CU SUFLETUL, CU TOT!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *