Mâine, etapă intermediară pentru juniorii republicani “albanezi”! VEZI AICI programul jocurilor și arbitri!

LIGA ELITELOR U17, SERIA VEST, ETAPA A 21-A Unirea Alba Iulia (foto) – Centrul de Excelență Târgu Mureș (ora 14.00, stadion Cetate 2 din Alba Iulia). A: Lazăr Călin Gheorghe (Mediaș), A1: Recorean Roxana (Mediaş), A2: Voaideș Alina (Sibiu).

Trupa lui Adi Lopăzan vine după un 0-8 la Timișoara cu Centrul de Excelență și se situează pe locul 12 cu 11 puncte, condiții în care o victorie împotriva formației de pe poziția a 5-a cu 33 de puncte ar reprezenta o adevărată gură de oxigen pentru alb-negri din Cetatea Marii Uniri.

Partida dintre Centrul de Excelență Deva și ACS UTA Bătrâna Doamnă va fi arbitrată de A: Balea Horațiu (Alba Iulia), A1: Nistor Daniel (Zlatna), A2: Sîrbu Aurelian (Aiud).

JUNIORI REPUBLICANI A, SERIA A 7-A, ETAPA A 28-A CSM Școlar Reșița – LPS Sebeș (ora 12.00).

Un adevărat derby pentru primul loc! Gruparea din Arinii Sebeșului, antrenor Doru Oancea, este pe primul loc cu 43 de puncte, iar reșițenii sunt pe 3 cu 34 de puncte dar și cu două jocuri mai puțin disputate, deci un meci de șase puncte în Valea Domanului.

SERIA A 8-A Sepsi OSK Sf. Gheorghe – Metalurgistul Cugir (ora 12.00).

Cugirenii sunt cu un loc peste trupa din Covasna, dar cum formația de la poalele Drăganei are 22 de puncte iar adversarii de mâine doar 11…o rocadă în ierarhie nu este posibilă indiferent de rezultatul final.

JUNIORI REPUBLICANI B, SERIA A 7-A, CSM Școlar Reșița – LPS Sebeș (ora 14.00).

Conjudețenii sunt poziționați pe locul 8 cu 8 puncte, iar amfitrionii sunt vicelideri cu 41 de puncte și pornesc cu prima șansă. Dar, mai știi… (D.U., frf-cca.ro)

Lasă un răspuns