Se reunesc “albanezele” din cel de-al treilea eșalon! VEZI ZICI programul!

SERIA A 4-A INDUSTRIA GALDA DE JOS (antrenor Paul Ciucă): Găldenii și-au fixat reunirea pentru 16 ianuarie iar cantonamentul va avea loc pe plan local și au stabilite deja patru jocuri amicale cu Viitorul Mihai Georgescu Cluj (juniori), U Cluj (Liga a IV-a) și FC Hermannstadt (Liga a III-a, Seria a 3-a, tur-retur). Financiar găldenii stau bine, la fel cum s-a întîmplat și până acum, iar la capitolul transferuri sunt vizați Bogdan Rodean (ultima oară la Unirea Alba Iulia) și Romică David (Performanța Ighiu).

UNIREA ALBA IULIA (antrenor Radu Andone): Uniriștii au programată reunirea lotului de jucători pe 23 ianuarie iar cum probleme financiare s-au rezolvat încă de la sfârșitul anului trecut este de așteptat ca gruparea din Cetatea Marii Uniri să…”umble” la transferuri, fiind vizați doar jucători originari din județ cu experiență în fotbalul românesc gen Călin Cristea sau Florin Ilie. În cărți poate intra și Romică David (fost la Performanța Ighiu).

PERFORMANȚA IGHIU (antrenor Vasi Ursu): Gruparea din Ighiu se află într-o situație extrem de delicată deoarece a rămas fără foarte mulți dintre jucătorii cu care a început acest campionat iar tot mai multe sunt vocile care vorbesc chiar despre desființarea echipei și continuarea în Liga a V-a, acolo unde satelitul Performaței se află la finalul turului pe locul cinci în Seria a 3-a, la nouă puncte în spatele liderului Cuprirom Abrud.

SERIA A 5-A METALURGISTUL CUGIR (antrenor Călin Moldovan): Cugirenii se vor întâlni pentru prima oaără în aceast an, cel mai probabil, pe 23 ianuarie, iar primul transfer al iernii este ex-jucătorul grupării de la poalele Drăganei, Florin Bold care a revenit la Metalurgistul după perioada numită Performanța Ighiu. Probleme financiare nu sunt iar cantonamentul centralizat va avea loc pe plan local. (D.U.)

Lasă un răspuns

Închideți meniul