Desfășurător Gala Sportului 2016, 20 decembrie la Mercur Styl cu începere de la ora 18.00!

1Desfășurătorul Galei arată astfel: Cuvânt Preşedinte CJ ALBA – Ion DUMITREL, Gala Sportului 2016  – Noutăţi şi Principii, Invitatul de Onoare  – Gicu Grozav, Prezentarea evenimentului caritabil „DE CRĂCIUN POŢI FI MAI BUN!”, Moment IN MEMORIAM – Nicolae Linca – 60 ani de la primul și singurul titlu olimpic la box.

 Secţiunea I ASOCIAŢII JUDEŢENE ȘI COLABORATORI, PARTENERI MEDIA, STRUCTURI SPORTIVE LAUREATE ÎN CADRUL GALEI, MENŢIUNI SPORTIVI, ANTRENORI, MERIT PENTRU ÎNTREAGA ACTIVITATE. Moment artistic.

Secţiunea II VOLUNTARI, SPORTIVI VETERANI, ECHIPE, AMBASADORI SPORTIVI AI JUDEȚULUI ALBA, CEL MAI BUN SPORTIV PE RAMURĂ DE SPORT, CEL MAI BUN ANTRENOR AL JUDETULUI (Sporturi Neolimpice/Olimpice), CEL MAI BUN SPORTIV AL JUDETULUI (Sporturi Neolimpice/Olimpice). Moment artistic.

La nominalizarea sportivilor şi antrenorilor pentru Gala Sportului 2016 au fost luate în calcul o serie de principii:

  • Cei mai buni sportivi ai judeţului atât în ierarhia generală cât şi pe ramură de sport au fost desemnaţi ţinând seama de cea mai valoroasă performanţă înregistrată în anul 2016
  • Desemnarea celor mai buni antrenori s-a făcut prin cumularea punctelor obţinute de către toţi sportivii pregătiţi de acelaşi antrenor.
  • Au fost cuprinşi sportivii legitimaţi la cluburile sportive din judeţul Alba clasaţi pe podium la finalele Campionatelor Naţionale şi ale Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar şi Universitar, împreună cu antrenorii acestora.
  • În categoria sportivi veterani au fost cuprinși medaliații la campionatele naționale și competițiile internaționale oficiale, la categoriile de vârstă peste 35 de ani.
  • Sumele au fost stabilite în conformitate cu HCJ nr.183/2015 și în funcție de nivelul performanțelor obținute și categoria de vârstă.
  • Cei nominalizaţi la mai multe categorii se vor regăsi pe statele de plată la o singură poziţie. (Comunicat de presă)

 

Lasă un răspuns

Închideți meniul