Unirea Alba Iulia – Gloria Lunca Teuz Cermei 0-2! Zlatna rămâne…Zlatna pentru uniriști! Adică trei puncte din șase jocuri! VEZI AICI echipele, marcatorii și rezultatul în timp real! Ighiu pierde la Giarmata! (GALERIE FOTO-VIDEO)

DSC_9625UNIREA (antrenori Radu Andone și Marcel Rusu) 12. Căt. Suciu – 3. Ioani 6. Scrob (LMA 18! pentru marți 29 noiembrie), 14. Goguța, 2. Matei, 4. Onacă, 10. Cip. Selagea (cpt.), 19. B. Ștef, 13. F. Morar, 11. Lupea, 17. Sebi Culda (7. Schiau, 8. Cuștiulița, 18. Cl. Davidaș, 25. R. Cordoș-ambii debut la Liga a III-a. Nu au jucat 1. An. Petric, 9. An. David, 15. Ad. Adam).

GLORIA (antrenor Mircea Aslău) 1. Fl. Rusu (cpt.) – 13. Ad. Popa, 4. Petrache, 3. Gurban, 20. Suslak, 8. Coșa, 22. Nistor, 16. Diarra, 17. Aldan, 9. P. Bulza, 10. Sălăjan (11. Vereș, 7. Brîndușe, 19. Moraru).

“Baby Unirea”, alcătuită doar din fotbaliști formați la Centrul de copii și juniori ai grupării din Cetratea Marii Uniri!, lipsită de aportul a șase jucători, Șt. Mardare, D. Crăciunesc (n.a. celor doi le-au fost reziliate, de comun acord, contractele în cursul zilei de ieri)și D. Lăsconi-suspendați, N. Rus, M. Oprea, P. Joldeș plus antrenorul Radu Andone expulzat două runde în tribună după eliminarea de la Deva, aliniază pe stadionul Minaur de pe malul Ampoiului o echipă extrem de tânără cu o medie a lotului de doar 18 ani și nouă luni.

Unirea ratează o ocazie uriașă (7) după ce scărița lui B. Ștef din dreapta este reluată slab din patru metri de Sebi Culda. Alb-negri continuă să pună presiune pe defensiva arădeană însă șutul din unghi al aceluiași Sebi Culda este blocat excelent de Fl. Rusu (15). Oaspeți își arată la rândul lor colții, și în minutul 22 Cătă Suciu respinge foarte bine o lovitură de cap expediată de Diarra după o centrare din stânga a lui Gurban. Cătă Suciu intervine din nou foarte exact la șutul expediat de Nistor de la circa 25 de metri (25).Nistor irosește o altă oprtunitate de a deschide scorul (37), reluare cu capul alături de poartă după centrarea lui Suslak. Oaspeții sunt mai periculoși pe finalul primei reprize și lovitura de cap a lui P. Bulza, după un carambol, sterge stâlpul din dreapta porții uniriste (43). La pauză, scor 0-0!

A început mitanul secund! Cătă Suciu prinde fără probleme o reluare acrobatică a lui Aldan (48) după care în minutul 51 Ad. Popa salvează in extremis din gheata lui Sebi Culda! GOOOL GLORIA! CORNERUL EXECUTAT EXCELENT DE PE PARTEA DREAPTĂ DE SUSLAK ESTE RELUAT CU CAPUL, BARĂ TRANSVERSALĂ-GOL, DE BULZA (53)! 0-1! Ocazie uluitoare irosită de uniriști (63)! Cursa cu obstacole a lui B. Ștef pe dreapta se termină cu o centrare pe bara a doua, Cipri Selagea șutează în portarul Gloriei, balonul ricoșează la Sebi Culda care de la circa, 12 metri, reia peste transversală! Al. Lupea trimite un pic peste trasnversală (69) de la circa 18 metri. GOOOL GLORIA! DIARRA CENTREAZĂ DIN BANDA DREAPTĂ IAR SĂLĂJAN ÎNSCRIE UȘOR DIN 6 METRI (73). 0-2! Sebi Culda ratează din 7 metri și trimite direct în portarul vizitatorilor, care intervine câteva secunde mai târziu foarte bine și la un stâng al lui B. Ștef!. UniriștiI ratează pe bandă rulantă, Cl. Davidaș reia peste poartă, din șase metri, după o acțiune a lui Sebi Culda pe partea stângă (80). Scor final, 0-2! Albaiulienii pierd din nou la Zlatna, este cel de-al cincilea insucces din șase jocuri, iar cum pauza de iarnă este un sfetnic bun…Răbdare și tutun!

Într-un alt joc, Millenium Giarmata – Performanţa Ighiu 3-1 (3-0). Golul ighienilor a fost marcat de Keita (86) iar pentru gazde au înscris Călin (24), Ghighilicea (29), Trifu (37). Vasi Ursu a mizat pe Tiut – Gîț, Vlădia, Cornea, Circov, An. Buda, Boldea, S. Turuș, Poiană, R. David, Keita (G. Toma şi Fetiţa. Nu au evoluat Mikloș, Cherecheș). (D.U., foto și video N.P.)

GALERIE FOTO-VIDEO

Lasă un răspuns

Închideți meniul